<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Happy Birthday Bobu !! BUMM Le' Sistah, Please be fine if I'm hurting you :) Happy Eid Adha :) Stop and Say Thanks xx Kita kawan, Everytime kawan. Happy Eid Adha::> Happy Raya Sayang :') Let 's forgive and forget :) Happy Birthday Ana ! :)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
2013 memories - A boy. Thursday, December 19, 2013 Thursday, December 19, 2013 | 0 notes
Hi morning gais :) Morning la sgt. 3.16am. Ni macam third time update blog tahun ni. Haha *cheese* Harini 20 haribulan 12 dan kiranya sikit lagi nak habis 2013. Waa sedihnya :( Homeworks tak siap lagiii hahahaha


Em. Serious teringat zaman muda2. Kecik lagi. Sekarang dah gemok. Toing toing toing. Dah beribu scandals hahahaha. Scandal ok bukan bf setia pun -.- Tapi seronok. Tu namanya remaja ! Serious, rindu. rindu !!! *Tone sebak* Tapi kenapa masa kecik2 tu lah tak reti nak appreciate apa yang ada dlm diri. Contohnya bakat, friendship and so on. Time gemuk la baru nak risau rindu ape semua tu.

Dulu takda fon. So takda wechat whatsapp twitter pe semua tu. Pesbuk toksah cakap la kan. Darjah 5 lagi ketagih sama cikgu math hahaha. Dulu tak reti pun buang masa banyak2. Tapi sekarang meleleh masa rugi. Waa :(



Kan? Baru nak sesal. Tapi sesal pun buat lagi. Tu tak berapa nak nangis uh. Em. January february march april june july busy je. Busy dengan TTM. Hahahahaha zaman muder lu tau pa? Tiap2 nak pegi asrama ada text hehehe. "Jago diri molek deh kat asrama tu." Ahaha made me smile babe. Haha thanks dude buat kenangan pfft :p DULU ye. But kiteorg bukan couple pun scandal jer. Lex lex lex

Ada jugak main sistem barter. Yang ni  bagi bear, yang tu bagi jam. Pastu yang ni bagi quran yang tu bagi jam. Friendship gifts ah kononnya hahaha. Yang scnd gift tu birthday nya, lain cerita. Tapi rindu. Gila tak rindu? Huh. Ada tu bila spoil sikit cam pujuk la, tapi saya cam biase la keras hati mana makan saman. Pujuk ngan call last off fon. Siannyaa :(



Persahabatan yang sweet membabun tu akhirnya renggang. Tsk tsk agak ah sedih kan. Em redha pasrah ajer la. *flashback* Hm tanggal 27 haribulan start kenal memang la tade pape. Tapi em.. lepas yang tragedi sweet sangat sampai nak nangis tu terus nipis iman. Confession tu tetap ada siap ada background lagu tuhan tolong jagakan dia tu gadai jiwa aku la. Nak nangis sweet sangat :( tapi reject !!  Kuikui.

Bukanku tak sudi tapi pegang prinsip you. Lagipun gue tak suka kena ikat 24hrs. "Eh jangan blablabla.. jangan buat blabla." Eh puhlis. My life suka hati la. Hahaha #typicalgirls mesti kena control ish tak suka sbb their bf tu bukan suami pon kaaan heleh. Tkyah nak bajet sangat la selagi aurat kena jaga

Kalau korang dengar, "eh buke ko noni nge blablabla" its kinda normal. Manaada gedik ank cari psl -.- tapi dah mmg cara sy layan semua org centu. Accept it puhlis. Nk rpt ngn sy susah sikit tapi nk renggang senang sbb sy jenis tak suka kongkong kawan2. Ada tu yg a bit terasa dgn prangai maybe dia akan pndg dgn sight yang lain. Dan i'll go far from his/her,

Truly i've trusted more boy friends compare to girls. Sbb ada la cerita dia yg sy tak leh trust girls kuat sgt. Kdg2 bila kita story kat dia, macam damn tk dgr uh sebak di dada :( Tapi yg boys ni pun kena jaga adab. Bila turn kena voice to ears kena la buat suara tahap gergasi nak bersembur. Bukan pe, ganggu iman diaorg kan dosee haaa. Adab2 pergaulan kena jaga sgt2. Sayang2 miss2 reject ketepi la kalau tak reti cover

Uh panjangnya membebel. So what? Hm to awk. Sorry alot bnyk slh and goodluck spm ye kbye



xoxo , Noni Tk
add more notes