<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Happy Raya Sayang :') Let 's forgive and forget :) Happy Birthday Ana ! :) Today We Meet :______ NIYA :) - Being Best Friend Forever Till Jannah Syameer #TheGang #3 Monyett Love - year 2007 *Zarif #3 Monyet Love - year 2007 *Eman #2 Monyet Love – Year : 2005 #1 Monyett Love :P – year : 2004


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Happy Eid Adha::> Thursday, October 25, 2012 Thursday, October 25, 2012 | 0 notes
Hello Assalamualaikum,



You know esok raya. Raya korban lembu. Haha. Kalau kat Kelantan ni, Raya Korban lagi meriah compare Raya Aidilfitri. Entah kenapa. Tapi macamtu lah.Maybe sebab ada gotong royong tu kee. Or something yang tak diduga. *sigh*

Alhamdulillah baju tak siap iron lagi. Malas dowh. Mula-mula taktau nak pakai theme apa satu family. Lepas gali cari semua baju dalam wardobe. Finally semua orang bergandingan theme pink purple. Oyeah ! (y) Family member sikit je kut. 8 orang. *winkwink* Kau Ade ?

Kat Twitter tu. Huioh ! Penuh ngan wishing Aidil Adha lah.  Taggy #SelamatHariRayaAidilAdhaTo memang trending ah that night. Macam nak melalak. Kan org Malysia je sambut meriah sikit. Kat Mekah sana lagi best.Ada hari Arafah.

Kat sini. Noni mintak apologize from someone yang Noni betul betul buat dia terasa. Friendship. Perkataan tu senang tapi susah nak describe. Cenggitulah. Then, orang ni. Kawan lamaaaaa saya duu. Takde lah lama sangat. Baru je tahun ni kenal. Kayyy ?

Ekceli, haritu lagi dia agak merimaskan saya. Kita tak suka benda rimas ni. Not my style lah. Pikir lagi pikir lagi pikir, tiba2 terkeluar idea , 'BLOCK DIA' ! Serius aku taknak perkara sama terjadi kat aku. Tu sebab takramai sangat kawan Sebab lebih suka menendiri dengan hal tersendiri. Muehehehe :? Kay youu ? Maaf yer ? . Unmention name sebab takut ada orang pikir left brain.

Laaaa. Dia memang a boy. Tapi sikit perasaan sayang cinta tak pernah jatuh pun dalam hati ni. Kuehehe :P
Bagus kan kan ? Oh, proud of me :> Hikhikhik xD Oh. Kita kat sini nak suruh adik-adik kemas kemas. Hias hias okay ? Lepastu beli bearrrrr :P Oh menagabang i, Ngatuk ahh :/

Ni hanya untuk awakk awak awakk ,




Print sndriri kalau nak. Kihkihkih :P Kbye. Assalamualaikum.

xoxo , Noni Tk
add more notes