<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Let 's forgive and forget :) Happy Birthday Ana ! :) Today We Meet :______ NIYA :) - Being Best Friend Forever Till Jannah Syameer #TheGang #3 Monyett Love - year 2007 *Zarif #3 Monyet Love - year 2007 *Eman #2 Monyet Love – Year : 2005 #1 Monyett Love :P – year : 2004 Still you being my friend ?


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Happy Raya Sayang :') Friday, September 14, 2012 Friday, September 14, 2012 | 0 notes



 \Bismillahirahmanirrahim/ K Sayanggs, *To girls only . And, my hero(s) too.  Me nak tell something ni. Ala, story about my Raya lah. Whuuu --" K Raya tahun ni tak best langsung kan ? Sila angguk bagi yang setuju. Haaa, good good :P For me, lantak lah baju raya banyak pasang pun. Raya tetap sama. -_-

"Puasa tak penuh, tak boleh raya" Selalu je kena usik cenggini -__- 



Malam tu best, time tu ada kat umah nenek time tu. Bunyi mercun sana sini macam nak dunia nak terbalik. Macam kat Palestin pun ada. Kihkihh :P Asap kat luar rumah nenek berkepul-kepul. Pakcik Anas and Abang Hazri kepala bawak mercun. Beraya lah budak-budak kememeh kat bawah tu. Temasuk Iqbal and Nina. Alya kena ikat kaki dalam rumah.

Phone tu kalau boleh takmau berenti berbunyi. Make it silent is better lah daripada kena tonyehh ngan maksedara. Nasib kredit banyak lagi. Tapi battery cepat kong whuu. Iqbal lah, suka main game. Battery kong cepat kalau kuat sangat gaming. Ni yang taksuka ni. Tak bagi kang nangis --"


My Iqbal Momok :P


Tau tak, yang terharu sekali, orang yang Noni dah lama tak contact pun akhirnya wish raya. Time tu kira moody sikit. Then, phone duk buzz buzz. Then, number 014.. muncul dengan ucapan raya yang menusuk hati lah jugak. Macam tak percaya je dia ingat kita balik. Aku terharu bebeyh *Sigh. Thanks eh ?

Pagi tu, family guna theme Hijau. Tapi, kakak, ibu, Nina and Alya lari theme sikit. Ada ke patut nak habis raya tu baru kakak sedar dia pakai tudung jauh beza ngan theme ? Haha. Kakak memangg --" Lepas solat raya tu, terus breakfast. Agak kekok and waswisufi  lah jugak bila makan pagi ni. Kan puasa sebulan --"

And, here some pitchas :)


Kazenss :)


Me, kakak and Tok Ma :')

Kakak and Alya

My big family. *Ini pun bukan semua lagi.

With my geng gusti :)

I Love my Adikks :P

Nina and Noni :P


Kat atas ni, gambar family. Even mine tak se.. semoden korang. Tapi, Noni tetap bersyukur dapat family bahagia. Ramai right ? Alaa , 6 orang je lah. Best tawu ? sebab semua boleh jadi geng. Ngee xD 

♥ Geng bagi semangat -Kakak. ♥ Geng pemberita - Nuar ♥ Geng gusti -Iqbal ♥ Geng luah perasaan - Nina ♥ Geng buat keje tak senonoh -Alya ♥ Kami sekepala jeee :D Nak join ?
Alaa, jangan lah kira ketinggian kay ? Biarkan je adik saya tu tinggi even dia baru form 1 tahun ni. " Perempuan rendah tu comel okay ! "  - Lina. Pssstt..Nak ejas sape2, tunggu umur kami 25 tahun dulu. Kalau tak sure direject. Haha. Control whuu :>

:P

----- Pleaseee sayang, nak letak gamba lagi ni. jangan muntah k ? Tak suka upload banyak2 kat Fb. Sayang, tengok leklok k ? Kira raya kedua hingga raya keenam.-----  



Setakat ni dulu eh ? Bye sayangg :P

xoxo , Noni Tk
add more notes