<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Stop and Say Thanks xx Kita kawan, Everytime kawan. Happy Eid Adha::> Happy Raya Sayang :') Let 's forgive and forget :) Happy Birthday Ana ! :) Today We Meet :______ NIYA :) - Being Best Friend Forever Till Jannah Syameer #TheGang #3 Monyett Love - year 2007 *Zarif


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Happy Eid Adha :) Monday, December 24, 2012 Monday, December 24, 2012 | 0 notes


Hello hello ! Are you there ? *ntah sape dimensi* Salam korban everyone :) #Ehh  Harini nak post panjang jew. Semalam letih sangat tolong untuk preparation untuk beraya besok. Well, anak dara kan. Hewhew. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.

Petang tu memang taknampak muka sorang-2. Haha. Abah tu memang busy beli segala keperluan untuk besok. Ibu pulak busy memasak kat dapur. Kakak dangan novel dia, and saya dengan kerja saya. Adik2 buat derk .___.


w/ budak2. Comel tak diaorg ? 

Tak banyak sangat nak cerita pasal ni. Em em, tapi kena lah buat macam karangan BM. Takut tak best baca. Muehehehe. Takde la. Blog template dah diubah sebab haritu salah code. Then, new template dia kena tulis panjang2 biar cukup space untuk sidebar gadget. Senang jee kan ? Macam homework BM la pulak. Sokay fine. Siapa kisah kan ?

Hari raya korban. Kitaorang buat theme pink purple. 'Kitaorang' means family saya lahh :) From the fruits till the roots. Ah ape tah aku cakap ni .__. Dan saya hanya memakai sempoi. Pink polka combine w/ tudung bawal pink. And, this's mean , besok kali ketiga saya pakai tudung bawal untuk tahun ni. Dan saya TAK RETI okay :/ Ah sad :( Sbb selama ni asyik2 ber lilit2 je kan. Sampai sempoi pun tak reti. K Diam :)

Me is me --"

Lepas semua dah siap, dalam pukul 8 lebih2 gitu driver pun shoooonng berlepas. Hahaha. Takde ah gurau je. Abah pun start journey balik kg. Sebab abah ambik part korban jgk. So, kenalah pergi awal2.

Tu lembu. Comelkan ? Bunyinya Booooo

Lembu taknak mati la. Alah -,- Susahnyah

My Ibu and Alya, si budak penakut ><

Lepas selesai acara korban ni, semua pompuan masuk dapur. Anak2 dara takde nye masuk dapur. Kitaorang gossiping. Melebih kay. Then, waktu makan. Ni pun nak kena cerita jugak ke ? Hewhew. 

Ekhemm , Saya tak biasa makan time orang makan. Saya jenis, suka hidang mende2 time orang makan. Ahaaaa , masa tu la nak ambik peluang usha orang --" Krikk krikk.. Takde ah. Kan kita tak kenal sgt mamat2 tukang lapah daging tu, so time tu la nak tengok handsome ke tidak. Tapi sekali tengok je sebab tu rezeki, dua kali dah kire dosa. Lulz

Lepastu start la texting, Muehehehehe :P

Nampak tak muka penat tuu ? Ahaha. 

Nasib baiklah ada sepupu aku yang encem. His name ; Amar. Tktau nama sebenar dia. Tp, just panggil dia 'Abe'. Dulu dia ada hati kat aku taw ? Macam serius I malu. :3 Tapi sekarang dia jd makin handsome. Imagine la, " Kulit kuning langsat, Bibir pink. and entah la. Tak perasan sangat hidung dia kembang ke tak. Yang pasti DIA HANDSOME ! '' Shh.. senyap weh, nanti ketahuan :/ 

At night, kitaorang sambung berBBQ. Hahaha. Macam life ni kitaorg yang punya je. Hewhew :P Sukaati lah, asal bahagia :)) When sampai saat malam, macam bestnyaaah ! Abah la plan last minute. Sampai semua jadi kalut ribut. Annasib abaik malam tu tak hujan. -___- 






Para VVIP :)
Masing2 bawak bahagian masing2. Kita just bawak pinggan and ntah la. Lupa :3 Si princesses a.k.a. Anak dara tua yg cun melecun tak duduk luar rumah. Mereka macam gaya tuan puteri la kena hidang bagai2. Memang banyak cantik la muka sorg2 tu, but me not. Reti la jugak turun bawah, pegi bakar ayam ke, potong sotong bakar ke, susun gelas ke, ahaks~ Puji diri sendri laa.

Kitaorang tersangat2 mesra malam tu. Tah kenapa tah -,- Phuii . Kitaorang gossiping ^^. Topik haritu pasal " Hantu asrama". Mentang2, 3 wakil budak asrama ada kat situ. Memang riuh la sebab takut. Kan dah malam, sambung pulak cerita sal ni. Naim juara banyak sangat cerita. Hantu kat Seseri pun banyak jgk. Seram gile tuu xx


Us :)
 K Fine. Malam tu dah habis. Yeay yeay yeay. Alhamdulillah semuanya berjalan dengan lancar.Okay, saya sangat mengantuk. Okay tido dulu :) Assalamualaikum :)

xoxo , Noni Tk
add more notes