<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
#3 Monyett Love - year 2007 *Zarif #3 Monyet Love - year 2007 *Eman #2 Monyet Love – Year : 2005 #1 Monyett Love :P – year : 2004 Still you being my friend ? I got TIGER TK ! Thanksss Mummy ! Kak Anaaaaa ANGAU ! Dodengg dodengg -,- I'm changed GoodLuck Bro ! Dont Forget Me , pleasee :'( Ibuuu , nak pegii , :'(


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Syameer #TheGang Friday, June 1, 2012 Friday, June 01, 2012 | 0 notes
Hello -___- !!

\Bismillahirrahmanirrahim/ berdasarkan tajuk di atas, saya, Noni Salwanie Azman ingin memperkenalkan Syameer #TheGang yang bertuah kerana baru sahaja dialantik sebagai kawan #TheGang saya. Ahh.. Melalut. Sokay, ni nak habaq mai, ni Syameer.

Syameer #TheGang

Hey hey ! Jangan jelly ekk? He's one of my boy friends. Kawan lelaki jek. Kawan skolah rendah dulu. Rupa dia? Hurm, orang cakap CUN, LAWA, SEXY, GOJES, CANTIK. Tapi bagi aku, Super + pendek = Supendekk  :P Hua3. Tapi, awek keliling pinggang whoo :D Skarang, dia alim. Haha. *Pengakuan Berani Mati :P

Fullname  : Syameer Nasyriq bin Sabri  ___*Iyo kei Mer? Lupa gue -,-
Age         :  15 tahun cukup2.
Borndate :  19 Mac 1997 * Mengikut info Fb.
Siblings    :  Five. Have three brothers and a sisterr *Kan__?
Height     : 163cm *Aku agak jah ni.
Weight    : 89 KG *Beratnyo muu
Perangai  : Koyaa Koyaa Koyaa Always -___-, Brlagak lebih , *Dulu jelaa


Fyi, dulu kann, Aku Benci Gila Dia ni !! 

Memang pantang sebut nama dia laa, memang pedih hati lah. Berasap whoo ! Haha. Dia musuh aku. Kami gaduh2 gila -____- Pantang jumpa ah. Kalau tak, perang dunia kedua berlaku lagi. Phewww

Aku ingat lagi, masa darjah empat. Dia musuh utama aku. Dulu, memang aku takde lembut2 lah. Kalau hajat nak hentam orang, memang jalan straight jela. And "Dboookk !" "Auuu ! Sakitnyaa " Haha. That's me when I was a little girl. And, aku ngan Syameer tak pernah sekepala. even kitaorang sama2 baju PINK as Pengawas sekolah :P



One day, time tu aku geram gila2 kat dia. Ada ke patut dia pegi pukul aku? Tapi mase tu, kitaorang memang gaduh. Gaduh yang tak main2. Tanpa membuang geram yang banyak, aku terus cubit dia. Well ! Memang hobby aku pun cubit orang sampai lebam. Ngeh3 :D An, aku ter-kuatkan cubitan. Auww ! Pedih whoo -__-

 Dengan rasa puas hatinya, aku pun duduk kat tempat aku balik dengan rasa "Fuhh ! Lega rasanya.. ". Memang happylah dapat balas dendam. Haha. Aku pun terus je pegi borak dengan kawan aku. Aku borank sambil standing, muka hadap whiteboard. Memang dalam hati, bangga gila Syameer tak balas balik. Kononnya, Syameer takut laa.




And, tiba2 ada orang sentuh bahu aku dari belakang. "Noni..." Memang aku terus menyahut. Setelah aku berpaling je, 

"Gedeboookkkkk!! ".. " Ouchh ! Sakitnyooo !" Mata terus kabur.
Whoaaa ! Syameer pukul hidung aku dengan botol air.  Korang bayang ah hidung kena bucu botol air F&N yang masih penuh. Pedih + sakit + nak nangis + air mata aku dah kluo + dendam membara whooo !  Addaddplusspluss = "Syameer !!! Siak mungggg !! " Ugutan whoo. Aku masih lagi bertahan walaupun mata dah berair.

Kawan-kawan yang jadi saksi tadi terus datang kat aku. "Noni, okay?" Aku elak diri dekat ngan diaorang. Memang masa dulu, moto hidup aku as student SKGT ,ialah 'taknak pun setitis air mata jatuh kat sekolah ni.' Walau aku kena rotan ke, memang aku takkan nangis. Bagi aku, air mata tanda kelemahan. And, aku tak lemah. -___-




Dulu, aku suka perli dia. Aku paggil dia "Lalat Hijau," "Pendek", "Koya" and so on. Aku memang jahat pun dulu. Sekarang stay. Lalala~ Kalau kitaorang cubit2, pukul2 tu, hal kecik jela. Huh --" Aku ingat lagi yer, waktu kau still playboy. Aku rasa nak kerat2 batang hidung kau. Puihh --" Tapi, tak buat jugakk. Kerekere =.="

 Sejak haritu, aku janji ngan diri aku yang aku takkan lupa peristiwa ni. And, aku ngan Syameer takkan jadi kawan. Jumpa tak cakap. Jumpa jeling. Jumpa gadoh. That's us when we're in Year Six.

Tapi, takdir.. Lepas je darjah enam. Masing2 bawa haluan ke sekolah menengah. Syameer ni student Mrsm Pengkalan Hulu. Sekali dengan Amir. Aku stay Naim je. Sorang2 tengah bandar :D Memang jelly gila kutt ** Aku sorang tk kluar negeri. Stay jela. Almost 3/4 from 5a's student Mara kutip. Aku takde rezeki. Plus, my mom dad tak bagi punn :P

Lama2 tak kenal, buat buah rindu tu muncul. Haha. Ngekk :P  Aku tego dia for the first time.


  And, memang kaget gila whooo xD

SYAMEER BERUBAH ! " Aku tak percayaa !!"

Memang ada terpikiq jugak, kalaulah satu hari nanti dia jadi kawan aku. Phewww Memang pecah rekodlah ! Syameer dah berubah sangat3. Who Wonder It'll Happen? Aku pun tak sangka.


Lepas kitaorang tego-tego-chat-chat-post-post-text-text and last2 kitaorang sama2 jadi blogger. Haha. Ni blog dia


Sorie ea blog dia kacau sikit. Dia tak reti nak edit. Habis kacau code semua tu. Erm, dia kan tererrrr -____-


After all, aku iktiraf dia jadi #TheGang. Kelmarin dulu baru rasmi. #The Gang tu macam best friend lah and so onla. Kitaorang share-share-ketuk-ketuk sama2. Seronok right? Kawan memang menyeronokkan :D Kadang2 je sedih. 

Kepada lu, Syameer Nasyriq bin Sabri. Gua tabik lu ohh :D Gua mintak maaf sangat2 lepas kejadian tu, gua selalu panggil lu 'musuh' *Lu-Gua ^^ Bahasa perantaraan #TheGang . And Mer, sorie ea kalau aku ada dosa tak terampun kat kau ke. Kan aku pernah Sepak-2 kau, tumbuk-2 kau, makan-2 kasut kau, hiris-2 otak kau. And, memang aku jahat :D *Sigh. Mengaku punn.  


Dah lama kau kenal ku. So, please. Jaga persahabatan ni sampai bila-2 K. Haha. Semua yang aku pernah story kat kau, please simpan leklok K. Kalau kau ada "Bosannyeww ! " ngan aku. Itu NORMAL bagi kawan aku.  Just be the best among the best. Chaww dulu. STUDY LEKLOK ea. Haha. Byee. Sekiann

Nah, lagu untuk kau.


xoxo , Noni Tk
add more notes