<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
NIYA :) - Being Best Friend Forever Till Jannah Syameer #TheGang #3 Monyett Love - year 2007 *Zarif #3 Monyet Love - year 2007 *Eman #2 Monyet Love – Year : 2005 #1 Monyett Love :P – year : 2004 Still you being my friend ? I got TIGER TK ! Thanksss Mummy ! Kak Anaaaaa ANGAU ! Dodengg dodengg -,- I'm changed


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Today We Meet :______ Saturday, June 2, 2012 Saturday, June 02, 2012 | 0 notes




/Bismillahirrahmanirrahim/ Tanggal 30 Mei, Alia and I were dating together. Kena tekan sikit ayat 'dating' tu. Act, kitaorang nak pergi lawatan ke kilang batiklah KONONNYA. Nak buat folio Sej. Tapi, tak kesampaian. When saya sampai je kat depan Parkson, tertanya-2, 'Ada ke kilang tengah2 bandar camni?' Harapan terakhir, Alia.

11.40 am : Breakfast :)

Memandangkan dua-dua tak breakfast lagi, kaki pun jalanlah kat McD. Satu-2nya pilihan yang ada. Sebelum tu Alia ada suggest nak pergi kat restoran or McD. I prefer McD je sebab imagine McD paling dekat.

Huh --" Ramai lah jugak orang. "Alia, tempat lainlaa." But, she staill jalan terus pi kaunter. Yang debak giler, time depan counter. Masing-2 diam. Akak tu senyum nak mintak order. Alia senyum je. Me : "Eit, order la". Alia : "Aku mano reti." Huh--" Bajet la dia ni. 

And, tiba-2 Alia cakap " Family Breakfast Box satu." Aku nak highlight 'family' tu. Boleh imagine jenis 'family' tu 2 orang makan. "Aliaa??! Habis ko?". Dia senyum je. Memang aku tak faham dengan dia . Fuhh --" 

Menu ni la.FAMILY BOX

Kitaorang blank sebab menu kat situ tak lengkap pun. Breakfast time kanmm



 There's coffee. Aku try la sikit. "Yecksss ! Ape ni? Pahit giler!" That's ARABIC COFFEE ! Huh ! Apa benda laa ni? Abah jelah yang minum benda ni. Coffee tu kitaorang bagi kat tong sampah last2. Haha.

Aku ingat lagi masa Nash call. Fuhh --" Tebaboom :D Malu whoot !! Alia tipu la. Nasib ada song kat McD yang lantang giler tu nak cover suara ni. Merah padam fhuu -,-

After that, kitaorang have a walk la. Tanpa hala tuju, dan ikut saja nak pergi mana. Places that we've been ;

Home --> Parkson --> McD --> CoolBlog --> Pasar S. Khadijah --> Bazaar ( Batik site ) -->  Pondok polis --> State Library --> Bazaar --> Jaafar Rawas's shop --> CityJaya --> Meet her cousin --> Restoran --> Parkson --> Home
 Fuhh --" Memang penat lah kan. Bayanglah dari Pasar tu kitaorang WalkWithUs ke State Lib. Act, lepas je keluar Bazaar tu, kitaorang sesat. So, berangkatlah ke pondok polis tepi jalan tu. Polis tengah awasi peragut. -___- 

Diaorang pesan " Dik, jago molek beg tu. Nati keno ragut." I still remeber pakcik polis' advice.
Kami jalan dengan hati-2. Haha. Kolony asyik Bomm2 je masatu, memang selalu je message sampai. Sebelum pergi lib tu, memang mengeluh la.

Pakcik polis bagi arahan . "Depan kamdar, jalan straight je. and, kena lalu depan mahkamah. Then, pusing tepi bazaar tu. jalan sikit lagi baru jumpa Lib. Fuhh --" Jauh gila kutt **"
Kitaorang jalan sambil story mory., Kitaorang lintas jalan macam orang mabuk. Nak kena langgar pun ada. Last-2, "Yaaaa ! Kito sampai doh ! Yeayy !" Tak sangka , depan mata ada bangunan lib. Fuyyoo ! Explorace maa -___-

We're at Lib :)
Kitaorang pergi lib, online and snap picture je. . Hajat sebenar nak buat research pasal Nordin Batik tak kesampaian, Haha. Agak macam budak U je. Ngeee. Lepastu kami balik sebab sepupu Eya sibuk text suruh balik.

otw balik..

First-2 tu, kitaorang singgah bazaar dekat dengan lib. Lepas tu, Eya ajak balik. Dia siap mengeluh lagi. Letihla, itu laa. Sampai nak tahan teksi. But, last-2 sampai jugak.

Ingat lagi masa jalan depan mahkamah. Jalan tu memang lebar la. Kitaorang lintas jalan macam jalan tu kitaorang punya. Pakai jalan. Nasib tak kena langgar motor tu. Kereta BMW tuu bukan main laju lagi. Memang ragut nyawa laa

Time ni kitaorang kat Parkson balik.
Jalan nak balik memang take short time jelah. Lepas singgah Jaafar Rawas, kita pergi CityJaya. then meet her cousin. Blablablaa. And so on. The, kami launch, then pegi Parkson then balik. Huh --" Letih beb ! Kolony bomm2 banyak kali doe. Dah stop.

 Gmbar yg lain belum di upload sebab Fone duk ngan abah. Gara-2 Kolony fone melekat kat tangan abah. Hahaha. Nevermind. Ok done. 

Eyaa, thanks for this happy moment. Byeee :)








xoxo , Noni Tk
add more notes