<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Syameer #TheGang #3 Monyett Love - year 2007 *Zarif #3 Monyet Love - year 2007 *Eman #2 Monyet Love – Year : 2005 #1 Monyett Love :P – year : 2004 Still you being my friend ? I got TIGER TK ! Thanksss Mummy ! Kak Anaaaaa ANGAU ! Dodengg dodengg -,- I'm changed GoodLuck Bro ! Dont Forget Me , pleasee :'(


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
NIYA :) - Being Best Friend Forever Till Jannah Saturday, June 2, 2012 Saturday, June 02, 2012 | 0 notes
Maherian for a while :)


\Bismillahirrahmanirrahim/ Gugur jantung aku kejap -_____- Sejuk tangan2 ni haa. Korang tau kenapa ? Ehemm =,=

Aliaa merajok tawu ? Haha. Sbb aku buat. *Sigh. Aku takdapat pegi Kb harini. Em, suckss --.

Tamau cerita panjang hal tuh. Lets story behind our friendship. K? K ? Aku sbenarnya dah lama tahu, yang Kawan baik susah nak cari.  Kann? Erm, sejak aku darjah enam. Aku anti kawan baik. Sebab terlalu ramai request nak suruh aku jadi bespreng diaorang. Huh! --" Menyampah tol ! Lol.

And, caused aku terlalu menyampah. Plus aku tak faham kenapa dengan diaorg ni. So, aku reject semualaah. KEJAM TAK? *Sigh. Tapi, layanan yang baik tetap diberikan. Kawan tetap kawan. Andd, yang paling menyakitkan hati, ada salah sorang peng-request bespreng tu mengamok ! Basiclah, perempuan kann.

Kaget gilalah bila dia nak baling hadiah birthday ibu aku. Beb ! Hadiah tu kaca beb! Aku tak nangis. Tapi, penampar dikasi kalau pecah. Nasib benda tu sempat kawan aku lag sorang pegang, Muehehe ~ Nasib baik kaoo !

Sejak haritu, takde maknanya kawan baikk. Sampai sekarang, aku jadi FOBIA BFF :/

Yang budak kecik ni Alia,

Budak ni tak makan saman lagi. Banyak story, banyak mengenakan orang, banyak songehh, Tu dia Wan Nur Alia. Hurm, Panggil Anje or Yaa or nama glamour sikitt, EyaZack:) Act, aku kenal dia since bola tampar.

Aku ingat lagi, dulu. sebelum budak tak tinggi sangat ni masuk asrama. Memang aku asyik terfikir bila la aku boleh kenal dia. Sebab kitaorang tak rapat langsung. Senipis kulit bawang pun takde. Hishh -___- Kitaorang sekelas pun nasib badan je. Aku memang tak minat nak tego2 dia. #AkuMemangPelik.

Aku ingat lagi, Alia selalu ikut pegi training bola tampar petang2. Alia tak reti sangat kutt. Dia cuma tiru2 aku jea. Aku pun tak reti jugak. Hehe. Till kitaorang boleh rest sama2, pegi makan sama2, lewat pagar sama2, and so onn :D #KenanganIndah

Aku ingat lagi, Aku selalu perasan Alia ni suka beli barang budak2. Pada suatu hari tu, aku demam. And terpaksa pegi hospital. Nasib warden ni  baik hati, Alia mintak belikan belon. Belon bentuk smiley..

 Dalam hati aku, "Dia memang budak kecik. Dari muka, hingga ke perangai. " 



Tapi dulu, aku tak rapat la dengan dia ni. Lepas je join bola tampar terus jadi fuyyooo gitewww :P Kat sekolah , kalau kitaorang renggang sikit, mulalah ada yang pandai nak tanya soklan.
 "Noni/Yaa baloh ko? "Memang takde benda lain eh dalam kepala korang? Haha

Act, aku memang jahat dengan Yaa ni. Aku jahat bersebab. Kita rapat bukan sebab lain. Sebab Allah. Aku kawan dengan Alia bukan sebab lain, sebab Allah. Jadi kalau kita berpisah pun semuanya takdir kan? So, bagi sape2 yang pandai mengeluarkan pendapat bahawa kami kawan, kami rapat sebab kebendaan tu memang KUNO -_-



Dear Alia, act aku sengaja buat kau terasa lebih. Terguris lebih. Terbenci aku lebih. Sebab aku taknak kau rasa benda sama yang pernah orang lain rasa. Huh --" Aku kan pelik. Seriously, aku lain gila daripada orang lain. To know myself, you must have 100% strength. 

Kalau waktu aku tinggal kau and pergi dengan Hajar tu, act hati aku terus ari kau. Bayangkan nak lintas arus budak-2 asrama masuk pagar kecik tu macamna? Aku cakap kat Hajar ,

Aku - "Hajar, Yaa gano ? Sero dio cari. Gano ni Jaa? " Hajar - " Oloh, Yaa duk nge Biey. Mari kito gi jela. "
Hajar tarik aku je terus. Nok jauh sikit tokleh. Aummmm !! Beci nih. Agaknya dia dengki kutt ** Ngeh3:___Hajar dengki ! Booo. Tapi Yaa, dale hati aku ni, "Allah, ganolah Yaa. Mitok2 lah dio Ok je ngea Biey. " Kalu ado fone, lamo doh aku call mg. Yaaa, sorie ekk :')


Doakan kesejahteraan dia ekk. Assalamualaikum. Bye.
xoxo , Noni Tk
add more notes