<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
#3 Monyet Love - year 2007 *Eman #2 Monyet Love – Year : 2005 #1 Monyett Love :P – year : 2004 Still you being my friend ? I got TIGER TK ! Thanksss Mummy ! Kak Anaaaaa ANGAU ! Dodengg dodengg -,- I'm changed GoodLuck Bro ! Dont Forget Me , pleasee :'( Ibuuu , nak pegii , :'( Once Upon a Timee :)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
#3 Monyett Love - year 2007 *Zarif Thursday, May 31, 2012 Thursday, May 31, 2012 | 0 notes

Zarif :P

Talking about Zarif teringat kat love letter pernah dia bagi. Mamat tu memang poyo. Zarif Muayyad fullname dia. Kadang2 orang lain panggil dia Mayat. Mayat bangun balikk ! Kekeke

Erm, dia ni badan montop ! Haha. Aku takde feeling langsung kat dia. First time dia confess masa bulan tujuh. Lepas bulan birthday aku. Lepas waktu rehat satu hari, ada orang cakap “Noni, ada orang bagi ni.” Kapal terbang kertas dihulur. Memang pelik gila -__- Masetu jugak ada papersheet terbang. Whoaa !



“Noni, sebenarnya saya dah lama suka kat awak. Sejak haritu, saya selalu pandang awak. Awak memang garang, tapi saya suka kat awak jugak. Saya harap awak balas.- ZM “

Aku tersengihlah. First time doe dapat surat. Aku sengih je. Aku memang tak suka layan boys. :/ Bagi aku, Boys buat aku menyampah. *Sigh. Then, aku just suruh kawan-2 yang reply. Aku diam seribu bahasa . Cehh

And, sampai ke tahap nak jumpa kawan aku handle. And aku ada baca, "Ok. kita jumpe ok cuti ni?" Pheww. Takbole blah. Memang out of my control lah. Taknak aku !! Tapi, kawan-2 aku tetap nak plan "dating" kitaorang. Aku memang berang bab-2 pertemuan tak dirancang ni haaaa

And aku handle sendiri. Boshan ahh main paper sheet terbang. Melalut ntah ke mana. Nanti last2 takut dia ingat aku fall on him too. Tanak gue -___- Aku jerit kat budak luar kelas.Oh lupa nak bagitau, Zarif budak kelas 3B. Jiran je.

"Woi ! Kasi tau Zarif aku nak jumpa dia. Luar kelas SEKARANGG !!" 



Arahan Big Madam Noni Salwanie Azman. Kasar tahap babun. That's me :) And, kitaorang meet. Tapi, 'Apahal mamat depan aku ni sengih pelik je ? Aku ada pakai tak senonoh ke ? Dia malu ngan aku ? Pheww' Monolog dalaman.

"Weh, kau ni apahal eh? Minat selamber derk je kat aku? Apa kes kau boleh minat kat aku? And, apsal kau tetibe jadi malu? Aku Ok je kat sini. " *Translated from loghat Kelantan.Dengan selamber derk aku pandang dia. Memang aku tak tahu apa dia nak. Hahaha.



And.. Dia cakap la dia minat aku sebab aku cenggini cenggini cenggini cenggini. Phewww. Nak muntah aaaa. Last2, aku lupa apa yang jadi. Tapi, lepas tu cuti panjangg. Bukak sekolah tu, terus masing2 buat hal sendiri. End storyy.

Tapi, masa darjah enam. Kitaorang jumpa balik kat tempat tuisyen. Flirt flirt laaa. Ada aku kesah? Pheww. Lepas tu, takde hal dah ngan dia.

xoxo , Noni Tk
add more notes