<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
#2 Monyet Love – Year : 2005 #1 Monyett Love :P – year : 2004 Still you being my friend ? I got TIGER TK ! Thanksss Mummy ! Kak Anaaaaa ANGAU ! Dodengg dodengg -,- I'm changed GoodLuck Bro ! Dont Forget Me , pleasee :'( Ibuuu , nak pegii , :'( Once Upon a Timee :) Happy Belated Birthday Tuneyy !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
#3 Monyet Love - year 2007 *Eman Thursday, May 31, 2012 Thursday, May 31, 2012 | 0 notes



Darjah tiga zaman aku tak boleh lupa. Aku takkan lupa Ruzaiman, Zarif, Zharfan, Idham and the gang. Aku sayang korang :* Kadang2 aku boleh nangis sebab teringatkan Ruzaiman, bestfriend aku a.k.a 2nd crush aku. Ruzaiman baik sangattt :/ Aku boleh nangis bila teringat balik kisah kita.

Eman :)

“Weh Eman, apsal kau tinggal aku macamtu je? Kau tak penah cerita yang kau ada masalah family. Yang aku tahu, parents kau polis kan? Diaorang divorce then kau kena tempias. Kau tautak? Aku dah berjanggut tunggu kau penuhkan rekod kehadiran kelas. Tapi, hampa-___- Tahu2 jea cikgu cakap kau pindah sekolah. Sedih tahap babunn !!”

Aku ingat lagi, Eman tak kisah pun orang lain cakap ape. Dia sanggup ambik kerusi dia dekat sebelah pintu semata2 nak buat homework ngan aku. Dia tak kisah kawan dia cakap dia suka aku. Kau pandai Math kan? Dia penah cakap, “ Kalau kita nakkan sesuatu benda, korbankan sesuatu.” And, kau dah buktikan yang kau dah buat. Weitz, Aku jumpa kau dalam Fb. Kau skolah Mrsm Pasir Tumboh kann? Bijaknya kauu ^^ Bangga akuu

Sebelum kau pergi, kau ada bagi pemadam kat aku. Kau cakap, “Ni hadiah daripada aku. Simpan dan guna kalau rindu aku.” And, pemadam tu patah sebab aku selalu guna :P Aku nangis lepas pemadam tu patah. Aku akan rindu kauu wehh :’(



Seingat aku, suatu hari dalam bulan tiga. Aku dah rindu nak tengok kau. Sanagt sangat rindu maa :’) Dah dua minggu kau tak pergi sekolah. Kau kat mane eh ? Aku nak try call kau, takboleh. Aku ingat lagi pesanan kau, “Jangan call aku sbb kau perempuan. Mama aku belasah kalau tahu perempuan call.” Aku takut kau kena pukul. Aku kesian kat kau,Emannn :P  Aku tahu kau selalu kena pukul –“

Hari tu seingat aku hari Isnin sebab hari sebelum tu ada perhimpunan. Mama kau datang pakai spek hitam. Bawak adik2 kau 2 orang. Aku excited sangat sampai terbangun bila nampak kau. Dalam hati, “Aku rinduu kau Emannnnnn !! “. Tapi, muka kau sedih. Ada kesan calar kat muka. Aku nak nangis tengok kau terseksa. Aku nak sangat pergi kat kau. Tapi, cikgu tengah mengajar.

Aku curi dalam album Fb dia. Hahaha

“Cikgu, keluarlah cepattt”- Dalam hati

Air mata aku jatuh bila tengok kau pergi. Aku teringin nak lari kat kau. Sebelum kau hanyut dalam pandangan, aku ada Nampak kau. Tapi, kau hanya sempat pandang sekilas dekat aku and senyum. Aku ingat lagi kau lambai. Ya Allah -_______- Tuhan je tahu perasan sedih aku. Kau tinggalkan friendship ni macamtu je. Sampai Hatii !! :’(

Lepas kelas, Adriana cakap kat aku, Emann pesan, “kalau Eman takdok doh, bo lah ingat Eman nyo. Lupakan semua yang pernah kita buat. Janji dengan Eman, Noni keno jadi budak pandai.” Ayat last dia,”Eman bukei tokse oyak ko Noni pasal masaloh Eman. Tapi, tokse v Noni siye and sokmo mikir. Biar Eman tanggung sndiri.” Aduii Ya Allahh ! Kau ingat aku robot nak delete memories tu? Takkannn !!! -_-



 Haritu hari last aku jumpa. And sampai harini. Aku tetap rindu Eman.

p/s : Aku tak berapa ingat cerita lama. Sorry kalau salah history. Aku tulis brdasarkan apa yang aku nampak.


xoxo , Noni Tk
add more notes