<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
#1 Monyett Love :P – year : 2004 Still you being my friend ? I got TIGER TK ! Thanksss Mummy ! Kak Anaaaaa ANGAU ! Dodengg dodengg -,- I'm changed GoodLuck Bro ! Dont Forget Me , pleasee :'( Ibuuu , nak pegii , :'( Once Upon a Timee :) Happy Belated Birthday Tuneyy ! #First Day start hating you


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
#2 Monyet Love – Year : 2005 Thursday, May 31, 2012 Thursday, May 31, 2012 | 0 notes




Tahun ni aku darjah dua. Nasib badan boleh naik kelas lepas dapat nombor dua dalam kelas. Dalam kelas 2 Anggerik, aku tetap duduk depan whiteboard. 

Tahun ni jugak aku belajar ponteng sebab kena buli dengan anak cikgu Sharifah. Tirah nama budak tu. Tahun ni jugak aku dapat ramai stalkers. *Ignoreee* Zekzekk

Hurm, tahun ni tak banyak kes cinta monkey. Time ni mereka belajar nak kenal aku. Bermula daripada Haikal, budak kelas 2C. Bagi aku, kelas tu busuk. Setiap kali aku lalu kelas tu, aku akan tutup hidung. Busuk whoa ! Tepi tandas boys. Agak ah bau dia –“



Aku ingat lagi, nama dia Muhammad Haikal bin Hanifah. Kulit dia tak cerah, muka dia tak hensem. Satu lagi dia BIOL. Tu sebab aku malas nak layan dia. Kepala hotak tahap gila ---_---- Kawan dia pun sama.  Asyik panggil aku “Gewe Haikal” Yeckss !

Aku ingat lagi, bila aku lalu kelas dia sambil tutup hidung dan tunduk ke bawah, dia akan keluar kelas sambil senyum2. Kadang2 aku turunkan tudung aku. Tak bagi orang nampak. Kawan aku cakap, lagi dia nampak Haikal senyum, lagi nak buat dia tumbuk muka Haikal. Tu perangai Syazwani. Budak brutal sikitt *

Zaman darjah dua tak seronok sangat, Darjah tiga best J



xoxo , Noni Tk
add more notes