<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Still you being my friend ? I got TIGER TK ! Thanksss Mummy ! Kak Anaaaaa ANGAU ! Dodengg dodengg -,- I'm changed GoodLuck Bro ! Dont Forget Me , pleasee :'( Ibuuu , nak pegii , :'( Once Upon a Timee :) Happy Belated Birthday Tuneyy ! #First Day start hating you Aku stress tahap babuuunn !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
#1 Monyett Love :P – year : 2004 Thursday, May 31, 2012 Thursday, May 31, 2012 | 0 notes

Euww -_____- Ntah pape tajuk.



Nevermind. Tujuan asal nak story semua. So, ada halangan sekalipun, kena teruskan. Kan ? Act, kenangan ni pernah berlaku masa aku darjah 1. Ingat lagi, Kelas 1 Bakawali. Mesti ada orang cakap, “Alah darjah satu? Budak2 lagi tuu..” Alaa, memang la budak lagi pun. Sebab tu jadi indah. Ngeee

Nak straight je ni okay? Hmm.. Sebenarnya aku penah kena peluk. *hughug* Haha. Chill –“ Budak2 lagi tuww. Mase tu aku as pelajar biasa berlagak jadi penolong ketua kelas suruh la budak2 lain kemas classroom atau budak sekolah panggil BERTUGAS. Teringatt tau :*

Masetu, memang aku berlagak ileww. Kakak aku kan prefect, impian aku nak jadi cam dialah. Kakak aku jugak penah pesan, nak jadi pengawas, kena berlagak pelik jea. Biar cikgu Nampak apa yang kita buat. Ajaran sesatt * Aku dengan betulnya ikutttt jee -____-

Dulu2, selalu je sampai awal ke sekolah. Benda first kena pastikan sebelum masuk kelas, kasut putih berseri2 daripada org laen. *Sigh. Lepastu, pergi kat tempat duduk. Depan sekalii, depan whiteboard punya ! Kat situ, kena pastikan pulak lantai tempat aku TAKDE HABUK sikittt pun * Kalau tak sapu sampai licin



Kebetulan haritu pengawas datang check, tapi penolong ketua kelas buat derk je. Memang time nak berlagak lah. And then, dengan bangganya aku naik atas kerusi sambil pegang penyapu. Kononnya lepas sapu kelaslah. Terus aku jerit,

“Heyy murid-murid ! Dengarlah ni , Pengawas suruh bertugas. Kelas kotor. “ –Bajettt *Boleh bayang rupa aku mase tu?

Puishh ---“ Tak berganjak langsung. Yang belakang tu masih still main kejar-2. Apa? suara aku pelahan sangat ea? Pasal apa semua orang tak denga ni? Bengang ahh camni ! Tiba2, Ada orang naik atas kerusi yang sama dengan aku standing. Terasa macam kena peluk. Gulp !



Irfan yang dari tadi main kejar2 stop tiba2. “Fuyyoo Fawwaz ! Syahmi, rilex bro!” Pfft -___- Fawwaz ??!!! Budakpendekk? Masetu memang aku taktau nak buat ape. Dia kat tepi ni je, kalau aku berganjak, dua2 jatuh.  Adoii !!

Ha’ah  lupa. Syahmi tu budak PASTI aku dulu. *Sigh. Crush aku mase 5 taon. Memang selalu balik sekolah ngan dia. Eksiden sekali ngan dia. Ada sekali, aku penah cakap kat Yuni, peminat dia yang aku suka kat Syahmi. Patah seribuu kott * Budak2 lagituu

Okay sambung. Lepas aku tahu tu Fawwaz si budak pendek paras bahu aku tu peluk aku and say “ Aku cinta padamu…” dengan muka momok dia tu, aku terus jeritt. Kaget whoo --,-- Aku pukul2 sepak2 tendang2 hanyut2 dia. Haha. Blushing gilaa. Sape tak gelabah bila ada org peluk tiba2 kann? Ermm___”



Yang best skali time subj BM. Fawwaz kena pulas telinga, pulas perut, and kena berdiri depan kelas sebab kena denda dengan Cikgu Aida. Kesian, tapi padan muke ! Momok betul dia ni –“ Hahaha. Aku pelik, macamna cikgu boleh tahu semua ni? Weird = , =

Lepas Fawwaz nangis, cikgu suruh Fawwaz mintak maaf ngan aku. Hahaha. Kelakar gila muka Fawwaz! Momok lagi cantik tawu :P Tapi, aku baik je masa tu. Aku maafkan and aku tanya cikgu sape yang report. Cikgu cakap monitor report. Huh! Irfan konon buat baik depan cikguu rupanyaa –“ Tapi Irfan cakap Syahmi yang suruh. Dia cakap Syahmi dengki. Ntahpape korang. Lalalala~

Tapi, lepas seminggu, Fawwaz dengan abang dia pindah sekolah. Taktaulah kenapa. Aku rasa bersalah. Tapi cikgu cakap, diaorang pindah sebab ada family problem. Fawwaz, kalau kau terbaca ni, mintak ampun ea. Zaman budak2 kiterr. I WISH SOMETHING BETTER THAN THISS –“




xoxo , Noni Tk
add more notes