<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Happy Belated Birthday Tuneyy ! #First Day start hating you Aku stress tahap babuuunn ! 2011 Memories :) Goodbye 2011 , Hello 2012 ! Special for you, OWL ! Dear sist :) Aku kalah POOL :'( Auwwmmm ! Quizzas :) Superb Childish Giveaway BY Fata, Nisrin and Wana....


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Once Upon a Timee :) Sunday, January 22, 2012 Sunday, January 22, 2012 | 1 notes
I nak bencii dia . Tapi bagaimana ?

I wrote last sentence before science period end ; “Aku benci dia selamanya . Please leave him even kita tak pernah buat salah . :’( "



Yowyowyowyowww !  , Next next , I met dia ! Ya Allah, tuhan saja yang tau perasaan nih ! At that time, I was walking back to asrama. Jalan punya jalan, I met a man. Pakcik nii pakai spek, has same characteristics ngan cerita Ayin. Very big similarities. Look like a Japanese guy and ado meh-meh ngan cikgu Fadzli. Maybe kembar dia kut. Umphhh , 

And I go strek. Lintas jalan sbb my hostel area is apart from school area. And , I saw an orange car. Types of car : Naza S****.  Plate number : D*A ****. Terus I cuit Naddy yg tengah walking beside me. “Naddy, ni bukan kereta dia ke? Same je yang awk penah tgk.” Maklumlah, kamu masih mnggunakan ‘awak,saya’ sebab they said Noni masih budak kecik. Tak sesuai guna ‘aku mg’ !  Grrr. Back to the story,




Naddy reply, “Oh yee. Maybe kut. Try ngintai metaa.Ado dok ore dale keto nuh ?” Dias uh aku pi intai ? Apeniii ? Buang tabiat ke ? Noni : “Aiiyya! Gi ngintai ganonyo ? Ado kain rentanglah kat depan nuh. Don’t see dia clearly lah.” Tini di sebelah menyedari kelakuan kami terus sergah, “ Noniii, jangan berani-berani pergi ketuk cermin kereta dia ye ? Jom cepat , kita dah lambat !” Dia terus heret akuu ! Hampehh !

Naddy wasn’t a hostelian. Dia budak berulang. Dia dtg sini pun sbb nk ambik ape tau. Idc. But, Naddy ada hal ngan Tini je lah. Tini kena naik atas jap. Nak ambik barang Naddy katanya. So, Naddy and I kena wait kat bawah tuu. Before that, Tini ada pesan . “ Nonii, jangan pergi dekat.Hahahaaa” Eh makcik ni, nak mengena aku nampak ! “Ye cik Tini. “Aku angguk. Tak janji okay.

Tini poyoo !


Naddy kat tepi tersengih kerang busuk. Aku buat muka menyampah . Naddy said “ Pergi jelah Noni. I know you.” Sporting punya BFF. Ahha , so , I quickly lari pecut ke arah pondok tepi pagar asrama tuh. Memang gedik gilaa lah. Nasib takde orang. I try stalk you from lubang pagar yang still boleh nampak suasana luar asrama. Commonly , dia tak nampak sy mase tu and , he looks matured habisss. Haha. I looked at him. Dia tengah tunggu his sister . Tongkat tangan nampak. Look as genius boy. Wowowow ! Suddenly , dia toleh kat sy. Pipi dia naiklah ! Haha , dia senyummm J  I blushing. Heeeee :D




Very very terlampau cover sgt malu ni. I I terus jalan strek kat blkg kereta dia. Iyoo! Aku mane reti lintas jalan. Aduhaiii , mana nak pegi selamatkan diri nih ? Gelabah jelah mase tu. But , I prefer patah balik je. I terus pecut kat Naddy . Nampak je batang hidung Naddy , I terus jerit “ Naddy ! Memey dioolahh ! “  Aku sangat bahagiaa !Tuhan sajalah yang tahu. Naddy dah senyum lebar . Tanpa sedar, my happy tears dropped. Whoawhoa ! What’s the meaning ? Aku nangis gembira ? First time __^^

Entah mengapa aku terus melutut kat situ. “Naddy ! Naddy ! Saya…..”  Diam. Hati sambung , ‘rindu diaa..’ Naddy papah sy bangun , she said , “As I said Noni. You may not forget him lah. You ….. “ I dah tak dengar. Heart murmuring , ‘Yes. I may not forget him. “ Fullstop. Act , meet him is my wish. I jelly ngan Naddy, Mas and Malinnn . Diaorg penah jumpa Dia, Tak aciii !



I praised to Allah. Ada hikmah semuanya terjadii . After that moment , I tersengih jeeee :D Tinii just shut her Mouth. Nak bagi kawan dia melayan perasaan angau kut. Okayyy , I nak jumpa dia lagi boleh tak ? *sigh*   Kbye ,, Off <3


add more notes