<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Once Upon a Timee :) Happy Belated Birthday Tuneyy ! #First Day start hating you Aku stress tahap babuuunn ! 2011 Memories :) Goodbye 2011 , Hello 2012 ! Special for you, OWL ! Dear sist :) Aku kalah POOL :'( Auwwmmm ! Quizzas :)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Ibuuu , nak pegii , :'( Wednesday, January 25, 2012 Wednesday, January 25, 2012 | 0 notes
Ahaaaaa , Nak pegiiii , "Ahhhaaaa , Ibu please , :'( " 

Abaikan gambar di atas .

Malam tadii , semua plan habis . Nak ikut Yaaa , Naddy , Lynn nga Massssss out KBM . Siak prepare baju pink and shawl pink . Satu-satunya baju yang aku ada . Yang lain , dah angkut pi asrama . Huii , Malam tu , ibu siap cakap , " Mana boleh pegi , jalan jem . Lagipun , kedai tutup . Kan raye cina . Takpayah la . " Aku tunduk . Hati aku memang kerap-kurap mndoakan kejayaan besok . Aminnn .

Male tu , I happy habis . Eksited nak pegi ,  And we commenting on this SWITO PICTO .




Wowowowow ! Very banyak lahh . But , Yang sadnya , tomorrow morning afternoon , I stalked the road . *akusukagunaperkataanstalk* And , I saw many cars moving slowly on the road. Jammed gilaaa . Hati kata , "Ya Allah, berjaya ke nak pegi kalau macamnii ? " 

Ku baliklah rumah tu dengan hampa gilaa . Balik je , I saw ibu tengah uli doh donat kat dapur . Act , my mom loves baking . Semua benda dia nak try. Buku resepi dia penuh almarii . Taktau nak campak mana lagi.Haaaa dah ! Back to topic , And , saya datang dekat ngan ibu . Sengih-sengih macam kerang busuk. 




Ibu start pelik, she asking " Noni nk ape ? " Dia angkat kening . Bahasa luar dia tu . Diakan orang Johor . Hikhik . "Ibuuuu ... pleaseeee .... Nok gi KBM . Nok giii.... " Dalam hati , kena pujuk jugak ibu ni baik-baik nampaknya. . "Abah oyak jale jem tadi. Ibu tokse hantar , nak gi , BASSS ada sayang ," Ibu tonjol gigi Colgate dia tuh . "

"Ibuuu , takpolah . Jem2 pun , jale sikit-sikit sampai punyaa . Pleaseee .., ". Ibu geleng , " Ibuuuu.., " Muka tak boleh blah aku tertonjol . " No no no no no . Dah , tak payah. " Setakat tu je . Mana berani lawan lebih , Nanti lain pulak jadinya .


They are Biey and Mekyaaa .


Naddy , Mekyaaa , Mas calling and texting dari tadi tak berenti . Act , Mas and Naddy tak jadi pegi . But , after Yaa create status ; " Molek bena , maso ni baru oyak tok jadii , Molek lhaa ! " *or something like that,. I terkeduu . Saya swiftly call Mas. Mas said , dio tak pegi , takdok mood . Last2 , pegi ugok .. Naddy pun same , she said, takdok kenderaann. Lastly , Mas's Mama took her. Hahaha. Memey ilooo ah . As tanda nak mintak ampun maaf , I sent this message to Biey , Nok ata ko Mekyaa , takut keno maroh .  I sent this ;

" Biey , v meseh ni ko Mekya . Malah nk text dio , " Yaaa , sedih iloo tokleh gi . Ngaju nga ibu :;( . Kesoh hatii yak takdi agih . Kaba2 nero sknih , mipi ko yaa updates status genmo rima tauu . Mipi ugk Yaa duk enjoy nga sep2 nihh ! Aduii , demkii . A lot of sorry , baby cute <3 . " Thanks Biey , enjoy your day . Takdok sy tok jejas pung , "


Fyi , before that , memang Noni ada tertidur lepas merajuk ngan ibu . Tido - tido je , mimpi Yaa and mereka ituuu . I memang macam tu , keinginan akan menerjah ruang mimpi . That's why I takboleh tidur dalam stress . Hihiii . Andd , Nasib baik Naddy sanggup jadi informer .

Naddy sayangss , thankYou SoMuch for texting me all times . Hahaha . I terkedu tak tau after tau you tak stop melekat ngan fone . Make fone duk nga fone lagih . Whoaa ! Kalau sy pegi , doklah jadi ginih kei ? Uhukss .



Okayy , Meet you at school . Kbye :')
add more notes