<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Ibuuu , nak pegii , :'( Once Upon a Timee :) Happy Belated Birthday Tuneyy ! #First Day start hating you Aku stress tahap babuuunn ! 2011 Memories :) Goodbye 2011 , Hello 2012 ! Special for you, OWL ! Dear sist :) Aku kalah POOL :'(


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
GoodLuck Bro ! Dont Forget Me , pleasee :'( Thursday, January 26, 2012 Thursday, January 26, 2012 | 0 notes


Assalamualaikum , say goodmorning to everybody pleasee :')

Ahhaaaaa , Fyi , my bro will fly to neighboring state . Ahakss  , he will fly to Setiu , Terengganu . Maybe akan jadi ore Ganu doh kut >.< Hurmm , very sad right ? Act , he got an Sbp at Setiu . It was among new Sbp was built in Malaysia . Hurrrmm , it kept me being a jelly girl . But well , budak genius memang macam tu . Not like me laa . But , he keeps changing me being a Goodgirl :D .Insyaallah :'D

Who wonders I've being the first person who check it out about this . Maybe because I was so excited to know about you . Ahaaaa , very terharu tahap cipan nak kena langgar bila dia cakap " Yes . Awk org first tahu . " Ohmyyyyygoat , *mulut ternganga , tangan pegang pipi* Are you serious , boy ?





 Aku mantop plus terharu wehh ! Ahaaaa , But , Dalam terharuu , aku sedih tahap babun pulak dah , because he'll leave me haaa . Alaaa , jangan fikir pelik sudah la . Memang ah kitaorang bukan pakwe makwe , but story mory doing something was our habits . Asal 2 minggu lepas saya cuti je , I akan text dia . Story mory luah geram kat dia . And , he always act as cool as Air Soda .Kih3.  Saya geram , saya pukau dia . Sy nak nangis , sy luah kat diaaa . Sy happy , sy luah kat dia . Semua diaaaaa . Eh jap , for youu .

You did like my diary lahh . My diary forever I had . Ahhaaa , Not not . Diary yg boleh tenangkan saya dengan gimme some advices .  Aaaaa , Thanks treating me Veryveryvery WELL , bro ! . Awak layan saya baik sangat sangat sangat sangat sangat dah niii . Some person aje boleh faham betapa awak baik over tahap melampau , Awak baikk !!!! *jeritjeritjerit* 

I found this , when I checked into laman web ape entah tu . Lepas sy penuhkan Ic awak tuh , saya dapat ni . Dan ni lah hasilnyaaa . Tengok ye awk ? I terpaksa tutup kesemua benda tu sebab taknak masalah lain timbul nahhh , takpekan ? You understand me lah ,


Nihaa amekau !

Huuuuuuuii ---" First impression bila tengok nih : "Haaaaa ?? !! Dia dapat ? Yessss  ! Alhamdulillah Ya Allah , pandai habisss ! " and after few minutes , " Aduuuuii , dia dapat ? " *garukepala* . I cant describe my second impression . Ahhhhh , but it so much OVER . Dia ada hak , biakan dia . Takpayah nak kongkong lebih2.

 Act awk , sy nak text awak , but , bila fikir balik and realize yang saya sedang try jauhkan diri drpada awk , keinginan tu automatic terbantut . My heart keeps murmuring , "Eh tak , no texting him anymore . Noni , ingat mission you , jangan ,. " Teringat balik janji lama . Yang seronoknyaa , aku luah perasaan kat Fb sih . ku updates status . " Yeayyy ! Dia dapat Sbp ! " Amekauu ! Adik , Mkcik tahulah dik , Adik takkan tahu pasal status nih . Kannn ? Hikhok .


Dear 'Adik' , Dik . makcik taulah adik genius boleh pegi Sbp dik , Tapii , dont forget me yeah ? Bialah ado gewe sekalipun sano . Jange putus kawan , walaupun kito tok kenal doh maso tuh . Deh ? Heee . Mkcik dah cakap ngan Lynda and Naddy , siak suruh dia pretend mkcik jadi yang terbaik lepas adik tingga makcik . Tingga = tokse saeng . Tingga untuk selama-lamanya or untuk sementara , Wallahu'alam . 

And , Kak Nisa jugok , suruh Noni prepare molek , terimo seadanya apa yg akan berlaku . Our long distance  will take us so far and not connecting each other like Nokia - Connecting people . But not for me lah . Sy belum balas kebaikan yang awak bagi tuh . Even makcik dah bagi froggy tu and Happy NB tuu , tak cukup lagi nak balas semuanya . Dan takkan cukup  ! 



Letting you go is the best way , Praying for your best will always being for you . Do the best okay ? I'll make that too . Promise me ? Thanks :) Ahhaaaaa , Will miss you lah . Today , over conversations had aleady being as much 854 MESSAGES . Hm , susoh nk delete semuanya . take time lah . Lol . :) 


Okay , sokay , Goodbye . Please fulfill my wish as written in the Happy NB :) Pleaseee ..., Oh , up to you then . Okay lah . KBye . 


add more notes