<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Cukuplah Aku Menyintai Dalam Diam Goodnight , Prefectsss :D Kawan Kaki Online :P I LIKE you ;P Unfriend ;( 10 Petanda Dia Jodoh Kita Thankyou My Otakkk ! Bad Dreammm =,= My Dayyyyy -,- I'm just sorry !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Thankyou my OWL friend , I'm Sick ;'( Friday, December 16, 2011 Friday, December 16, 2011 | 0 notes

Hello kawan OWL ! Haha. Takdelah. Saja-saja. Thanks brbilion-bilion from me sebab you caring OVER had ! Haha. Saya guna bahasa rojaklah : D Salah di sisi undang-undang pengucapan berirama ni. Tp, kejap je :) Hehe *Aku skema. 

You know that, awak risau macam family awak kritikal kat ICU je, padahal saya demam biasa je. Memang saya pantang lahh orang pendulikan saya bab-bab ni. Saya tak suka, sebab menyusahkan mereka. Tapi, kenapa awak caring about me hah ? Saya just tak sanggup lerr tengok awak memerah idea nak pujuk makan ubat lerr, rest la, tido awal lahh and something - something :)




Ayat awak yang dikesan mempunyai maksud mendalam :*Tuuutt ! Tuuutt ! Tuuut !* ( Bunyi pengesan ).



Adududududududu ______^^ Awok terr- jangan buat saya terharuu. Sy demam sikit je. Mutual fever temperature ; 39'C - 40'C. Biasa sangat dah tuu. Masa saya form one, memang tiap-tiap bulan demam. Dann, pada bulan puasa iaitu 12/07/2010 , saya telah menghidapi demam yang tersangat panas iaitu 40.56'C. So, ibu saya cakap ; kira-kira kalau kena kat adik saya, Nuar tu. Memang sawan terus lah. Mati lahh  !

Hey awak ;
Jangan risaulah wahai kawan ! Bimbe lajok laaa dio -,-Phuii ! Sayo jadi siye ko awok. Bo bimbe dehh ?



Dia suruh tido awal la pulakk !*tepuk dahi. Malam masih mudalah.- AI





Paling penting ! Laman web tuhh ! Wikipedia demam? Aku tak pernah pun view benda ni. Huh! Pakcik ni, kenapalah dia bersungguh sangat pergi google perkataan demam tu ? Lepas tu, campak kat CB ni, nak suruh bagi orang demam yang DEGIL sedar lettew. Apa yang perlu kulakukan ni ? Takkan nak balas ngan link game kot ? Huii -,-



Dia dah berjuta kali pesan benda sama. Saya memang DEGILL ! Dan, out. Kan dah boleh buat conclusion ;  Dia ulang perkataan sama yang ditulis oleh para bloggers wikipedia . 

" Nasihat untuk si demam ; 1. Bawa si demam berjumpa doktor. 2. pakai pakaian yang tidak tebal. 3.Minum air banyak-banyak, 4.Banyakkan berehat , 5.makan ubat yang diberikan. 6. Lakukan aktiviti lasak seperti bekayak, tunggang kuda dan online *saya saja je ubah  :)



Alhamdulillah, syukur ke hadrat Illahi sebab tak membenarkan saya tidur malam tadi. Full night tak tido. Hihii. Buat ape agakagak ? _________^^ Secret lahh. Tokleh cakap. Nanti habis musnah plan saya :) Dan keesokannya, kitaorang chat back.
Mesti tertanya kan ?
 Hai, cik Noni ni demam ke tidak sebenarnya ?
Saya akan jawab ;
Saya paling benci cakap pasal demam. Dah kalau saya tak demam, mustahil sangat perkataan 'demam' tu boleh tertype. Okay dah!


 And, tepat jam 1.15 pagii , sambung balik ! dia tego ,


Mummy ! Perlukah dia membangkitkan lagi perkataan 'demam' itu ? Haiiyoo !  







Dannnnnnnn --- seterusnyaaa :) Saya penat doh . Nok oyk bakal engineer ni bulih jadi doktor laaa. Haha. Panje bejelo dohni entry sy ni, larat ke tak nak baca. tak tau lah saya.  Saya pun boleh lelah menaip. Awak tu, saya tak mampu kata apa-apa laahhh :p Saya tak tau nak balas mcmne lagi. Awak terlalu over baik ngan saya. Saya hanya dapat balas ;
Thankyou berbilion-bilion for being my friend ! I like your style ! Haha. OWL :) Bye !

add more notes