<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
My Bad Reun- TY Kawan :) My Rakan Owl :) Selamat Hari Rayaaa ! My Task :) Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan :) Kemuncak Ko :) Birthday Gift :) wanna hug K.I.S.S. ♥ heyy ! heyy !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
ThankYou for Making me Laugh ! Saturday, December 10, 2011 Saturday, December 10, 2011 | 0 notes


Hello . My friend, Mas, Congrates ! :) Ada sebab okayy ? Dah, back to our topic. Hahaha. Mr. AI dah start ngan status diaa ! Haha. Kali ni, mcm ni :) Jengjengjengg _________


 Kepada pengelike tegar tuu ; Terima kasih kerana meng 'Like' status pakcik magic ni. Tapikan, buat dunno sudah ye ? I'm blushing here. Hampehlahh ! Orang terase je boleh blushing. Heheee. Not me. Sy tak terase punn *Sebab saya bukan 'Budak Omeyy' tuu yerr ? Hewhew :p


Dalam hati korang mesti cakap ; Dah tau ugly. Jangan tanya orang. Dah mengaku, Alhamdulillah. kan ? Sy memang ugly.

Pakcik AI ni sweet talker laa. Dia yang cakap, not me babehh ! *Sy tak berani nak mengata orang lebih. Sebab diri saya sendiri yang melebih. Haha. Well, you know me. Unperfect girl ! Hohoo xD

My words for pakcik ;

AI ! Awak tau tak awak ni reti ek main benda-benda manis? Awak tak takut kena gigit semut eh? Saya tak reti lahh. Awak nak luah perasaan, awak guna cara awak. Awak guna lagu, awak guna status Fb, dan so on lahh. Tapi kan awak, bab sweet-sweet ni memang saya lemah habiss ! Saya bankrap idea. Tapi, saya terer baking, typing essays, and handcrafts je. Tu jelahh. Tak macam awak yang tahu banyak benda. Hahaha. Awak selalu kata saya humble. Bagi saya, tak langsung. Saya tinggikan diri saya selalu. Takkan tak nampak lagi kut? Hihii :D Saya rasa awak lagi humble. Sebab awak ___________^^ entah. Everytimes I'm writing essay about you, I'll get laugh by myself. Don't know why. But, sincerely, your story full of funny items. Knowing you just from a wrong click of 'Add Friend' button and you're approving me as friend. And, you started to know me through CB. We talk-talk about the 10000 ++______________________________ topics :) Until you've being a senile young boy ! Lol. Wanna get it more ? Unfriend me ;(*Not a GOOD IDEA, right ?

Pakcik suka makan coklat !

And, pagi-pagi buta tadikan, pukul 4.30 AM. Dia text me and told ; "Cari lagu 1234 - Plain White's. Hayati liriknya" So, I quickly search it and Lalalala ~




  And my eyes can't be closed tightly because i was shocked ! And I texting setopic- dua topic- tiga topic and Blablablablabla . Speechless habiss -,- Taktau nk cakap ape dah. And, I tak tau nak balas macamane, just text him , 

"I'm speechless pakcik oii !Sy mane reti bls menda2 cmni. Dahla lagu pun sy tk reti nak cari. Takkan ________-*Terpaksa di'cut'- mampu sy bidas. Whoaa ! I'm sorry ! Macamni jelahh - Stesen ISA jauh di atas, Naik roket barulah lepas,  Ayat Cik AI sangatlah ganas, sampaikan saya boleh tertewas.Haha. Esok yerr ? *Ambiklahh! Aku pakai ciplak pantun pulau pandan lenniew! *Naddy cakap, pantun superb ! Ade ke patut ?Haihh -,-
 Okay then, pukul 5 lebih baru tidur sekejap. Huii ! Legaa ! Pukul 6, Subuh kejapp ! Yang selebihnyaa, toley cakap. Heeeee :D



Thanks for pagi semalammmm -,- Saya buat roti jala hari ni. Dan, saya letak cili api. Sebab awak suka merah. Cili api merah. Tapi, tak pedas macam awak. Awak baikk and goodboy ! Kbyee :)
add more notes