<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Dear sist :) Aku kalah POOL :'( Auwwmmm ! Quizzas :) Superb Childish Giveaway BY Fata, Nisrin and Wana.... Pardon me, friend :| Hating You Is Better ^^ Congrats Bro , Sist (s) -.- GoodLuck PMR Student(s) ! "Will you marry me ? "- Cleverbot Rahsia Menjadi Wanita Cantik


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Special for you, OWL ! Friday, December 30, 2011 Friday, December 30, 2011 | 0 notes
Muka ceria aku tanpa edit . Hampehkan?

Assalamualaikum.., mood tengah bengap tadii dah beransur pulih. "Alhamdulillah". Sebabnya ? Entah. Mood jadi okay lepas je teringat entry nih. Sakit hati masih ada. Don't worry ! Makcik serabai ni okay sikit., dia sakit hati sbb kalah pool. Haha.

Camne hah nak start ? *garu kepala* Camnilah, nak senang cerita sangat-sangat. Tau tau jelah cuti sekolah dah mula nak lambai tangan kat kita nih. So, sempena nak masuk alam tahun baru,

So,so, tau-tau jelah. Perkenalan saya ngan pakcik tuu dah semakin renggang la jap lagi. Tau-taulah, saya akan OFFLINE sepanjang tahun.

" Sepanjang Tahun !! ?? "

Ahaaaaaa ! Jwapannya ; 



And , saya akan mati kalau tak online ! Kecuali banyak homework(s). Aduhhh ! Tok sedak eh nulih kuk BM. Kei ni entry ko awk. Jadinyo, special deh ? Harhar ^^ Tuka slaluh kito!

Baiklah, sayo peninglahh. Urmm..," Awok tuuuu", dio akat kening. "Ye. Awaklah" Hihii. Nok pesan banyok nihh, bulih deh ? Supo sy nak gi jauh jauh jah keii ? Hurm.. Bia la gano-gano pung, asalkan awak dengan sayo bulih pehe.

Awak jange lupo sy dehh ? Janji deh ? Kalu nok wak ugok, biaalaa. Tok pakso.

Memanglah sy tak dihargai sokmo. Pigak, awok jangelah wak gitu deh ? . Sayo tahu, awok baik, baik sangat-sangat. Kalu nok wak jahak pung, jangelah sampai lupo sayo deh ? I'm begging. Toksei Biaa ! Huhu ^^


I give you flower to upgrade your spirits !

Hurmm, awok, dengalah nii. Kalau awok ado dapat gapo-gapo, awok sipe deh ? Tolong sangat-sangat sipe. Bendo huk akan sampai ko awok ni bendo ikhlas walaupun tok mahal. Memei tok mahal lasunglah. Pigak, memei berhargo sangat-sangat ko sayo.

 Kalu hile bendo tuh, sayo akan triok. Sebab sayo sayei lajok-lajok bendo tu !

Awk, denga nih. Kalu awok rindu sayo kei ,* kalu awok rindu je lahh. Pgak, sayo sero awk tok rindu pung :( . Urm, kalu awok rindulah, awok baco blog nih deh ? Blana pasal awok. Tak au lah bakpo sayo nok luoh dale nih. meseh-meseh awok, satu pung sayo tak delete. Tok nipu eh. Sebab saya syg persahabtan kita nih. 


Nahh ! Buktinya, 445 :) *


Atas ni, memang benda real tapi, saya tulis balik. Hihii :D Saya nak awak ingat selalu. Awak taudok, saya dah berjangkit nga perangai awok iaitu ;

MENYELAM DI YOUTUBE !

Baru saya tahu betapa bestnya duk kat dasar sano. Keii ? Hihii. Akhirnya, saya cuba nak try hidup macam awk. Tak haulah berjaya ko dok. Hihii :D

Err- pasal awak tanya ;

" Gapo maksud TK sbnarnya ?" , sy tanya sebabnya. Dan awk oyk , "Sebabnya sy ingin tahu, kenapa TK itu amat bermakna kpd awk. Bulih sy tahu TK tu begapo? "

Sbenarnya, sy sokmo mengelat drpada jawab soalan nih. Soalan ni memei soalan susah nak jawab. Tok nipuu ! Kadei-kadei mikir ugok jawape huk sbena gano. Okay, awk pehe sikit-sikit doh kei gapo mksud TK tuh ?
Bagusss ! Heeee :D




So, dapatkan TK tuh deh ? Insyaallah . Auwwmm. Tapikey , nak dapat TK tu susoh sangat. Cayolah ! Tok nipu nih. And, 

GoodLuck in searching my TK !

I'll wait for your promise last night. Hihooo :D Don't forget me okay ? Friend forever . Thankyou sbb banyok lajok tolong sy. 

You've taught me :
1. How to be happy,
2. How to love the song.
3. How to get calmness,
4. How to success,
5. How to be responsible,
6. How to respect friends,
7. How to love people,
8. How to trick people,
9. How to be sweet- talker *Ahakss
10. How to  accept which one is reality life.

And ,most precious gift, you taught me , " WHAT FRIENDSHIP MEANS " , :D *Thankyou*


Gapo agi ehh ? Urm, tak ingat doh gapo nak oyak. Tok ingat doh. Nanti-nanti lah pulok. Deshhh ? Hikhik. Banyok lajok nak tulih. Okay awak. Kalau awak gi SBP nati kei, inform lah deh ? Text ko sy deh ? Bia sy tak balik pun. Sy akan baco ugok. Hikhik :D

Awak, sayo suko lagu huk awk request ko sy nih,


Kutetap Menanti - Nikita

.....
....
....

And, this song, I love this music. 

Tentang Perasaanku - Irwansyah

Saya belajar jiwang ngan awak ! Hahahaha. Thanks againn ! Okaylah, tu saje .. Kbye. Assalamualaikum. Post paling panjang :)


Kalau awak dah blah awal-awal, tunggu saya kat UIA ye ? Atau kat German, :) Hihii
add more notes