<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
My Task :) Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan :) Kemuncak Ko :) Birthday Gift :) wanna hug K.I.S.S. ♥ heyy ! heyy ! Specialll ! SPECIAL : wishlist ! :) Ada Hikmahnyaa Aku boleh B :) Buat Cikguu :)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Selamat Hari Rayaaa ! Monday, August 29, 2011 Monday, August 29, 2011 | 0 notes
Salam Aidilfitri semuaa ! Harini, hari raya tau. So, cepat cepat noni updates blog. Heeee xD Chill - laahh . Tkde orang nak marah.

Semalam dah tak kroh krohh. Kiranya, mata akan layu la hari ni. Sembap macam orang tak tido sebulan. Kih kihh :D

Okay! Puasa Alhamdulillah wa syukurillah dah slmat abis sebulan. So, mood puasa dah habis bagi orang orang tertentu. Bagu alim ulama', mereka bersedih sebab kena tinggalkan bulan puasa ni. Tapi, tak ramai orang macam tu sekarang. Semua dah pupus. 

Hadoii -,- Dunia yang fana akan ditinggalkan*Lirik lagu nasyid ________*tk igt. >.<

Noni beraya kat rumah dulu. Bersalaman ngan abah ngan ibu. Toksah cakap la feeling tu. Biasalah. Orang nak mintak maaf. Huiiiii -,-

Meriah sangat tadii -,- Noni updates ni pun lepas lepas balik beraye. Malam la nii. You know, Kelantan kan. Memang tak lekang la ngan majlis yang berpulun-pulun orang akan datang. Hoii ! Macam majlis kenduri kawin sekali tengok. Penat tu, takleh nak cakap la. Haihh !

Duit raya masih boleh dapat kann ?

 Mak nenek, Pakcik makcik, Sepupu sepapat, dua pupu dua papat. Semua bagi. Tapi, tu kena ikut pemikiran diaorang la.Yang nak suh belajar bersungguh-sungguh tu, kasi la lebey sikitt, Yang pikir sy dah besar, kasi rm5. Yang pikir masih budak kecik. rm2 lerr jawabbnya.

Alhamdulillah. boleh jugak simpan duit dalam tangan. 
Lepas pgi jalan jalan. Nak la rehat kejap. Tak sampai seminit. "Noni, meh pegi umah Mak Long pulak !" My Lovely Ibu dah panggil tu. Adoii ! Kaki punya penat. Perut punya kempis, larat lagi ke kau nak tanggung makanan aku ni ? Aku melantak kau mula bergolekk ! Hahaaha *Gelii punya ayat

Anddd _______________________________________*taktau nk cerita ape. Aku speechless -,- Hahaha :)

Gambar di bawah menunjukkan dua beradik berlagak macho depan umah Tok Ma. Haha. xD Pakcik makcik saya habis komplen. Haha. Buat dunno. Muka tak malu kan ? Cheezee -,-

Me and Kakak berlagak macho !



Okay, for my boy friendsssss -,- #kawan lelaki lahh. My jahat dah mintak maaf balik teuww !
Assalamualaikum
. صداقات الذين هم نوع ، وأعتذر عن الجريمة الأولى لي. أرجو أن يغفر لي. أحبك كصديق.
اصدقاء الى الابد. بلوق التحميل.
Selamat Hari Raya Aidilfitri,
- Maaf zahir dan batin-
، أصدقائك ،Noni
#; p/s ; eh , sorry laa ngenak mg sapa mg TIOK dulu2 .
||> tumbuk mg sapa lebam .
||> katok mg sapa hancusss.
||> ngato mg sapa mg gere,
||> gelar ko mg sapa mg srabut.
||> lumbo basikal sapa mg kaloh
||> ngomeng macey2 ko mg n
|| blablabla ||
nk oyk ko mg key , bena aku baik , tdok aroh nga mg aku jahat sikitnga mg . tk sengajo ore kato . bereh boh deh ? kawe gi duluuu . sorry deh klu over debe ko mg.
aku baik dohh . terok dok ? *tu jame aku ganah mulo.
 Sorryy kawan kawan. Hahaha xD Aku gila kuasaa sangat doe. Korang over sangat, So, aku terpaksa balas over. Saya guna loghat kelantan ni. Tak faham dah,  Hehee :D

For all the girlss -,- here you are =

Credits : Jihah doodler :)
I'm searching the world for fourteen years. and we're being friends, all of us share together , and
#; sometimes when I'm mad, I will destroy your mood. and you will keep your anger/. that most I like. ♥
#; sometimes, when I'm sad, I Express crew. and you just coax. and, you keep the faith. I felt calm. :||
#; sometimes when I'm happy, I will be proud of them all. you just smile for the response to me. I was happy. xD
and every time you become my friend, every words that I talking. which carve your heart, and everything else. ... " blablabla"
|| I'm sorry dear . ||
"Selamat Hari Raya Aidilfiti ". -maaf zahir dan batin -
I love you forever. - Noni TK ♥ -

Okay the, Sorry tak de gmbar. Noni tgh guna lappy ni. Gmbar semua duk dalam PC. Huhuii. Ok then, Kbyee :)
add more notes