<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
ThankYou for Making me Laugh ! My Bad Reun- TY Kawan :) My Rakan Owl :) Selamat Hari Rayaaa ! My Task :) Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan :) Kemuncak Ko :) Birthday Gift :) wanna hug K.I.S.S. ♥


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
I'm just sorry ! Saturday, December 10, 2011 Saturday, December 10, 2011 | 0 notes

\ Bismillahirrahmanirrahim / Alhamdulillah, hari ni saya updates blog sebab ada orang yang mintak. Dan dan dan , dia dah meradang ngan saya. Jadi, sy kena pujuk melalui blog :) Bak kata orang sekarang

"     Cinta Muka Buku , Putus Di Twitter ,  Pujuk Di Blog  , Tunang Di Youtube , Kahwin Di Sype , Mati Di Kubur "    Haha :D

Dengan itu, saya nak chillkan dia balik ! Hihi. Okay, kitaorang kawan tapi rapat. Okay ? Dont think over pleasee !

         Hewhew :p   *Saya suka bila awak dengar tagline awak tu. 




Heyy awak ! Here me please ! Saya marah sikit je kat awak sebab post tu. Dan, saya tak merajuk sikit pun ngan awak. Tapikan, yang saya tak suka, kenapa awak tak tanya sikit pun kat saya dan kenapa awak meragui saya. *Para pembaca sekalian alam. Ni bukan movie Nur Kasih eh ? Ombak Rindu pun bukann ! Hihii :) dan Noni tak reti guna bahasa yang sesuai sebab otak dah kolot. Sorry dear !




Act , walaupun awak tak boleh percaya Noni 100% Tapi, tolong percaya kat saya yang saya akan jaga amanah yang dipertanggungjawabkan kepada saya. *formal habis bahasa Noni. Macam interview pulak dah!. Haha. Dahdah. Kita chill jek eh ? Tak main la emo - emo ni, Haidohhh ! =,=

Ni gamba katak saya, tapi dia dah hilang. Haidohh! Di mana kan ku cari ganti, serupa dengan mooooooo -,-

Opps ! Lupa lak ! Kak senior dah pesan, jangan menggila sangat dengan katak. Nanti terlepas ButterflyTK nanti. Maka, nama Noni akan Bertukar Noni FroggyTK . Aidohh ! Taknaklahh!

" Wahai Tuanku AI ! Lol. Ampunkan patik. Harap berjuta-juta keampunan yerr ? Yerr ? Yerr? "  *Angguklahh :P. Haha. Otak saya dah jadi special habiss.



Kakekk oii !*Kakek tu datuk ke abang dalam indon ? Noni maksudkan abang tu. Ntah la. Only Amalin Afiqah je terer gila Indonn ! Next, Kakekk ! Kakak ! Ampuni akuu dong ! Aku enggak bermaksud menghacurin jiwa kamu. Aku tahu, aku salah... Dah laa ! Boring gila aku layan indon punya barang nih!


Tanpa segan silu, I nak bagi tau yang Mr. AI dah suggest lagu buat Noni. You know lagu ape ? Thisss -,- 




To Mr. AI ;

You know how the lyrics impressed me. And, thanks for your message ; " Hayati lirik tu baik-baik." and, you know, how amazing I was until took me to type the idiot comment. You must know that, my wall is still private and no one could enter it without my permission. And, I'll keep the big secret till the rest of my life.



I'm living and always making you harder, And never making you easier. Sorry. I have my own weakness. Ignore me if you can't stand with me. Don't walk behind me to stalk me. Don't walk in front me to admire me. Just walk beside me to know myself. :p Please take note to understand me.
And, Thanks for all your songs. If you gimme song. I would not reply you with the same thing. But, I'll reply with my own way with my sincerity. It's not same. Because it just special for you. Goodbyee :P 

add more notes