<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
TY Kawan :) My Rakan Owl :) Selamat Hari Rayaaa ! My Task :) Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan :) Kemuncak Ko :) Birthday Gift :) wanna hug K.I.S.S. ♥ heyy ! heyy ! Specialll !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
My Bad Reun- Wednesday, December 7, 2011 Wednesday, December 07, 2011 | 0 notes


Hello ! Taknak cerita panjang. Nak cakap, reun tadi tak best langsung. Hee. Jahatkan ? Memang betul pun. Ada dua orang try cari gaduh. I dont care jeee. Saya tak suka cari gaduhlahh. Nasib baik saya boleh jalan sorang-sorang. Heeee xD

 Ade aku kesah ? Takkan ? So ? Aku duk diam, kau pun diam. Habis ceritaaa -,-

Me and Alifah kat ________*tak boleh ckp -,-
 Dan, ada orang nak treat saya BigMac lerrr. Kawan saya :) Saya cerita sikit je ek? Tapi, macam budak kecik tulislah ek ? Okaylah. Chill :)
Saya ada kawan. Nama dia ; ______. dia dulu satu skolah ngan saye. Dia dah treat kawan saya pizza kat PH. Sy memang nak join. Tapi, saya muakss habis ngan Pizza tuu ! Saya suka pizza yang saya ngan ibu saya baking je. Yang lain, jangan harap nak masuk perut semua. Taklah. saya makan pun secubit jer. Takmau banyak-banyak, saya cepat muak ! Itu saya. Bukan saya nak perasan saya terer baking pun. So, I prefer BigMac. Sebab saya tak boleh baking sendiri burger tu. Saya tak tau daging tu saya nak ambik daripada mana. Takkan nak mintak dengan Encik Krab kut? Spongebob kan tak bagi curi resepi rahsia Krabby Patty*Betul ke eja macam ni ? Entah. Planton pun tak boleh curi tau tak ? Takkan saya nak tolong Planton pulak? Dia makhluk yang jahat, jadi, saya tak boleh jadi macam dia. Jadi, saya malulah nak mintak kat situ. Saya takut, kalau saya text dia nanti. Dia takde kredit nak balas. Dan, saya ambil keputusan, saya berdiam diri saje. Balik rumah tu, saya text dia n tnye, "kenapa tak belanja BigMac tadi ?" Dia cakap, "Laaa. Nk BigMac jah? Nk brapo? Nati aku beli sbutir McD deh? Baru sedakk !" Okay. Dia saje je tuh. Tapi, memang dia dah janji nak belikan BigMac. *Saya tak mintak benda mahal, tapi saya mintak benda yang saya perlukan. Saya perlukan BM :) 


 Dan, sampai ke hari ini. Dia masih berjanji dengan saya nak belikan BigMac. Saya tak mengharap punn. Saya cuma nak awak tunaikan janji tu je. Babai. Saya suka taip macam budak-budak. Sebab, melalui perkataan kanak-kanak saya dapat luahkan. Farhan yang ajar saya. Haha.Okay then, byee !
add more notes