<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
I LIKE you ;P Unfriend ;( 10 Petanda Dia Jodoh Kita Thankyou My Otakkk ! Bad Dreammm =,= My Dayyyyy -,- I'm just sorry ! ThankYou for Making me Laugh ! My Bad Reun- TY Kawan :)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Kawan Kaki Online :P Tuesday, December 13, 2011 Tuesday, December 13, 2011 | 0 notes
Bajet mata besar :p
Assalamualaikum sayangg ! Baiklah. Today dah 3 kali Noni buat entry. Haha. Disebabkan bangun awal, saya jadi adalah keboringan. Dan, sekarang musim noni memperkenalkan kawan-kawan saya. *Bajet ramai kawan jek. Next, dipersembahkan Kawan Sekaki Online. 

DL a.k.a Darkest Light ;)
Ni la pantang kuat online. Approve - approve orang , last-last jadi kawan. Ni special wujudnya button 'Add Friend' tau tak ? Bukan nak mengaku kita popular jek. Just nak berkawan.

 Orang ramai cakap ; Berkawan Biar Seribu , Berkasih Biar Satu , Bermusuh Biar Kosong.*pepandai je menambah,




Next, I called him ADL. Pandai-pandailah fikir. Jangan fikir dalam - dalam sudah lahh. Disebabkan dia senior Noni , so I've to call him 'Abe'. Tu jek. My sister ckp, ramai dah salah anggap. I dunno la why, janji yang tahu kebenaran hanya Dia , Allah. Suka hati kamu semualah nak cakap ape. I just buat derk. Pekakkan telinga je.



Andd , Nak cerita ni yang ADL ni minat gilagila share video. And I most interested with ' A Little ' song :)  Opss ! Jangan silap faham sudah lerr. A Little tu lagu killer . Kalau otak dengar pun naik gerunn . Tapi seronoklahh. Dapat hilang mengantuk :P

Video from Avenged Sevenfold - A Little Of Heaven ;|||



Ahha. Ini video dia. But I think bukan video full kot ni. Ntah , tak keluar dalam search. Dan , very very membuatkan mata saya tak mengantuk. Sokeyyh ! Thankyou bro ! Dan banyak lagi dia suggest.

Bukan saya sorang je , Syaqq pun terjerumus dalam bidang tengok video rock ni. *Syaqq a.k.a.  Syafiqah Zakaria  :) Dia yang tolong click button 'LIKE' tuu.Thankyou.

ADL ni jeniss friendly sikit. Ignore je ape dia taruk 'in a relationship with ___________^^' tu sebabnya, semua tu kawan kawen dia. Haha. Kawan rapat laa. Tapi, toksah care mane lahh klu dia brehi mengelike. Memang hobby time free. Okay dah . Tu saja. Nk kenal lagi , tego je la dia. Kbyee . :)
add more notes