<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Unfriend ;( 10 Petanda Dia Jodoh Kita Thankyou My Otakkk ! Bad Dreammm =,= My Dayyyyy -,- I'm just sorry ! ThankYou for Making me Laugh ! My Bad Reun- TY Kawan :) My Rakan Owl :)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
I LIKE you ;P Tuesday, December 13, 2011 Tuesday, December 13, 2011 | 0 notes

Ignore the nonsense topic kat atas nuh ! Saja saja nak match ngan gambar nih. Alang-alang dah friend balik, dan alang-alang my credit celcom tu expired semalam lagi, so, comfirm lah saya boring tadi. Dan, tangan saya menggatai nak luah perasaan geram and send kat orang, Alaaa. Bukan sampai pun, kan kredit dah expired so, mustahilnya nak sampai. Tadi, just for orang-orang tertentu jelahh. Shana terkena jugak, Naddy guat dunno. Pakcik tu alhamdulillah jadi mangsa, sebab nama dia antara top 10 dalam contacts fone.


Saya send lagu yang tajuk dia ' Lagu Di Kandang '. Here thiss please ..,


Lagu di kandang rimau,
Di tepi rumah,
Aku menangis,
Mendayu-dayu...

 Dengarlah wahai rimau,
Tangisanku,
Aku sedih,
Rasa sungguh pilu....

Dengarlah wahai Celcom,
Jeritanku,
Aku hampa,
Kredit aku expired.

Hampeh kann ? Credit to Nani n Tyrah yang reka lagu ni masa sketsa. Dan, saya telah mengubah lembu itu kepada rimau sebab ada orang suka panggil saya Tiger TK. Hihii :D


And, dia requested the 'Pencinta Wanita' song :P Ntahpape laa., Kelakar la jugakk kan ?



Ni haaa . Hai awak, saya tak de lagu laah. Sorry, semua lagu boleh bg kat perempuan. Memang kebanyakan lagu yang perempuan menyanyi tu habis jiwang laah. Jiwangg tahap cipan nak mati dahdah. Tapi, mostly lelaki nyanyi, sesuai semua lahh. Entah la. Ni bukan fakta lagi yerr sebab saya bukan peminat muzik dunia. Dan, saya baru nak start explore industri muzik tanah air ni. Hihii :D 


Okaylah. Saje je nk buat entry macam ni. Kbyee :D
add more notes