<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Aku kalah POOL :'( Auwwmmm ! Quizzas :) Superb Childish Giveaway BY Fata, Nisrin and Wana.... Pardon me, friend :| Hating You Is Better ^^ Congrats Bro , Sist (s) -.- GoodLuck PMR Student(s) ! "Will you marry me ? "- Cleverbot Rahsia Menjadi Wanita Cantik Gudnite !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Dear sist :) Friday, December 30, 2011 Friday, December 30, 2011 | 0 notes
Kat depan ni haa, Kakak saya. Belakang tu, makcik serabai . Hikhik.

Sebenarnya, hajat hamba menulis tajuk diatas sebab hamba nak redhakan ke-tersinggung-an kakanda hamba. Haha. Taklah. Cam gini lah , saya kan ada sorang kakak. Meang satu-satunya sayang sayang very-very much. 


 '' Sayang dalam hati je lahh  ! Mana boleh tunjuk, maluuuu ! ''



Okay, nak tunjuk satu entry dia ni, ehemm, aku agaklah terharu kan. Masa dia type entry ni, dia duk diam je. Dia type entry ni lepas borak-borak ngan aku. Semua al-kisah lah. termasuklah, aku ada abang. Kih3,

Ni diaa, 
Ni haaa, blog Kakak.

Klik sini, untuk ke link gambar. --> Kakak's


Aummm ! Hahaha. Tau dok, kakak demkii,  ! Demki kes saya ada abang. "Abang!! ? " yeckss ! Sebenarnyo, saya tak mau terlibat pun dalam abang angkat nih. Just kawan gitu je lah. And, dia panggil saya adik, saya panggil dia abang , *yeckssss

Kakak, sebenarnya kan, kamulah orang yang Noni sayang selamanya. Kalau ada abang ngan kakak lain pun, benda tu tak same langsung. Memang kalau kita gaduh besar pun, takkan putus SILATURRAHIM antara kita. Noni takkan sayang org lain lebih dari kamu. *ayat akuu. hihi.


Okaylah kakak, kamu baik, cantik, solehah, bijak, taat dan kamu istimewa. Semua orang sayang kau. Not like me :) Okay lahhh. Goodbye :)  

add more notes