<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
My Dayyyyy -,- I'm just sorry ! ThankYou for Making me Laugh ! My Bad Reun- TY Kawan :) My Rakan Owl :) Selamat Hari Rayaaa ! My Task :) Ahlan Wasahlan Ya Ramadhan :) Kemuncak Ko :)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Bad Dreammm =,= Sunday, December 11, 2011 Sunday, December 11, 2011 | 0 notes

\ Bismillahhirahmanirrahim / Ignore gmba di atas yerr ? Sebab gamba tu diambik malam tadi. Before hitting the bed. Lol. Merelease tension la kononnye. Okaythen , Noni bukannya nak bagi ceramah pasal mimpi pun ni. Ahha. Tajuk scary gilaa. Kalau bab story tellingnya, hampeh siot ! 

Fyi, I got a bad bad dream. Sebab ada orang wish Sweetsour dream. Manis campur masin jadi pahit ker ? Bukan kann ? I mimpi rumah kawan Owl sy terbakarr ! Gilak kann ? Kenapa saya perlu ada kat situ untuk menyaksikan kejadian tu. Sebab saya akan rasa nak MATII jek. Hadoii ! Tapikan, yang kolot glerr tu. Sy saksi kejadian boleh tetibe je ada depan TV tengok berita tentang kebakaran tu. Mimpi kann. Mesti pelik bin ganjil kan ? -,-



 Dan, mase tu Noni tengah jalan-jalan. Agak-agak pukul 1.30 pagi gitulah, Entah. Mimpi siot ni tak boleh pakai mana. So, nampaklah sebuah rumah dua tingkat ni. *Pakcik, rumah you dua tingkat eh ? Haha. I tak tau punn about umah pakcik tu. Okay next, terdapat ramai orang kat situ. Diaorang jerit " Ehh ! Rumah cikgu terbakar! Ha sudoh dohlaa!" Memang Noni fikir, kalau laa rumah tu kawan Noni punya. Tak sempat la nak mintak maaf ngan dia. Dan, tiba-tiba -,-

Noni sudah di rumah laa. Tengok berita. Kehkeh :D Heyy ! Ape punya mimpi entah. Bukak TV tengok berita pasal rumah terbakar tuh. Memang nak matii bila dengar pemilik rumah itu adalah ; Encik Pahimi. *Dalam hati, Aihh ! takkan lah. Ramai orang nama macam tu. Dann, si pemberita wanita tu, pulak sebut nama sorang-sorang yang rentung. Kecut gila perut aku. 3 orang meninggal rentung. 2 orang terperangkap dann 3 orang selamat kat hospital. Dan sorang lagii ?? Noni tatap skrin TV rumah tu, kira sorang-sorang nama yang telah disebut. Aik ? Nama pakcik tu takdelahh. Haidohh ! Kemana la pakcik ni ? Noni gelisah beb ! Kawan saya tuu. Tak sempatlah nak mintak ampun maaf. Huiii ! Dahla banyak dosa ngan dia.



Sedang berfikir tuu, jengjengjeng.. MAGICCC !

 Noni dah ada kat tempat kejadian. Entah macamne. Maybe, guna pintu ajaib Doraemon kut. Haha*Pengaruh Kartun. Noni rush habis tanya pakcik-makcik kat situ. " Pakcik, AI mana ? Takde pun name dia kat TV tadi tuh," Cool giler aku tanya. Pakcik tu cakap, "Bomba tengah usaha dik. Sabarlah. Semoga dia dirahmati selalu " Fuyyoo ! Pakcik ni pun satu. Bagi ayat sedih. Macam dia dah takde je. N then, I tanya polis yang tengah stand kat tengah line tuh." Encik, kawan saya AI selamat ke ? Dia antara ahli keluarga mangsa kebakaran ni. Saya takut laa encik. Dahla dia suka main game. Budak habis PMR kan." Ayat aku masyukk ! Semua boleh bagitau cik polis tu. N then, polis tu samber derk jawab "Adik, sabar ye. Pihak bomba dalam usaha mencari mangsa terakhir. Mungkin tersepit celah kebakaran. Sebab tadi berlaku litar pintas. " Darah aku naik. *Takkan dia dah DIE kut ?  Ya Alah, memang mengucap panjang laa. Dahla semalam aku text kat dia, dia sorang je mintak maaf. Aku tak. Crazieehh !

Arghh ! Naik gila aku.
 Air mata ni setik-setitik turun. Sedih wooo ! Kawan dah takde. Tak pernah pun ada memory kawan meninggal. Noni baru je nak text dia "If I die young. Don't forget our memories if you want forget me." Aduyaiii ! Ni kan dia dah meninggal. Menyesal tak berguna lagi. Nasi dah jadi kuah. Mana boleh jadi nasi lagi.

Noni sedarr tidurr ! Nak text dia. Tangan seram sejuk. Kan dalam tu ada history texting ngan dia. Taknak ! Taknaklah dia meninggal. Mintak-mintak sangat dia dah duk kat hospital. Atau, mayat diaa ditemui daam rumah terbakar tu. Meremang bulu roma nih bila teringat semula semuaa kenangan dulu.

Terus online FB sebab makcik Malin yang suruh ! Ntah pape laha dia tuhh.And, pakcik tu online. Aik ? Bukan ke dia dah meninggal ke ? Ada orang hack ni kutt. Tak tak. Dia hidop lagi. Terus tego dia and talk __________ blablabla ^^. Ada ke patut dia cakap ; 

Alahh, mimpi je tu. Tanda rindu.*Aik ? pernah ke aku rindu seseorang ? Bagai pungguk rindukan bulan. Aku tak pernahh. Tapi, entah. Speechless *tiru ayat pakcik* Pakcik tu abis gelakkan saya. *Dalam hati, aku ni dupdapdupdap jantung, boleh pulak dia main buah dedap. Aku bagi kangg !  Kontrol habis tadi. Malu seyss ! Punyalah bersungguhnya aku bercerita. Punya seronok dia gelak. Sekeh nak ?. Grrrr. Dah la ni masuk kali ketiga aku mimpi dia. Takde ke mimpi putera katak ke? Putera Cindrella ke? Snow White ke? Hampehh ! 
My Prince Frog. Klu dia dah transform taktau la sekacak mane nanti.
Dahlaa. Pakcik du dah spoil kan mimpi tu. Dia gelak gelak pecah perut. Orang ni denyut denyut putus nadi. Poyolah macam ni. Noni tanyalah, kalau jadi betul-betul macamna ? Dia cakap, "Tuhan saja yang tahu." Pakcik ni ! Leklek laa jawab macam habis pasrah beb ! Malas la nak fikir, tak nak tido dah lepas ni. Nanti mimpi dia accident pulak. Mak aiiii ! Putus nyawa aku masa tido.  Boooooo -,- Dia tak mati pun, aku yang mati nazak. Haha.

If Saya Die Young sebab mimpi orang matii :P

 Byebyeeeeeee :P 

Pakcikkk ! 

You make me CRAZYYYYY ! Huh ! 

add more notes