<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Superb Childish Giveaway BY Fata, Nisrin and Wana.... Pardon me, friend :| Hating You Is Better ^^ Congrats Bro , Sist (s) -.- GoodLuck PMR Student(s) ! "Will you marry me ? "- Cleverbot Rahsia Menjadi Wanita Cantik Gudnite ! Thankyou my OWL friend , I'm Sick ;'( Cukuplah Aku Menyintai Dalam Diam


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Auwwmmm ! Quizzas :) Wednesday, December 28, 2011 Wednesday, December 28, 2011 | 0 notes
Dunia Khayalann --^^

-


-

Assalamualaikum friend (s), I got tagged quizzass. Auwmmm ! Really excited geez. LOL. Okay, Thanks to my buddy, Ainna., my ex-classmate but, i'm not too close to her. 

No english okay ? Because i gonna answer the questions with my full heart. Takde tapis-tapis nyee. Her text ;

-

-

" Noni Salwanie Azman, saya suka nama awak.Awak cantik, awak comel, awak tak suka tiru orang dan awak special. Isikan dengan jawapan yang tepat. Tipu dosa, ; "  
1. Apa perasaan awak bila jadi cantik ?
  = Ehemm , saya bersyukur. Tapi, kadang-kadang, teruji jugak keimanan. Dan, Saya gadis biasa.


2. Twitter or FB ? Kenapa?
  = I prefer Twitter, sebab dia private. Tak open sangat. FB terlalu open, sampai orang boleh tahu.


3. Ada pakwe ?
 = Takde. Tak minat dan takde peminat  >.< Huiii -,-


4. Bila awak berminat nak tau seseorang tu, apa awak akan buat?
 = I akan stalk dia. Tak main stalk gitu-gitu je. Stalk sepengsan-pengsannya sampai saya kenal dia. Saya jadi kawan dia, dan, saya akan korek-korek rahsia dia. Selagi tak dapat, jangan harap dia dapat lari !



I admire youu :)


5. Awak ada BFF? Siapakah ?
 = Sorry. Soalan sensitif. Saya takde BFF sebab saya taknak tahu pun maksud BFF, kawan baik pun boleh lari bila saya ada masalah. Ni pulak BFF, Huh! Nanti besar, baru saya nak cari.


6. Awak pengawas ? Dan lain-lain jawatan masa sekolah menengah? 
 =Yeah. Alhamdulillah, saya berbaju biru. Entah kenapa dipilih. I dunno. Mereka salah tengok orang. Tak terlalu banyak jawatan, tapi malas nak ingat. Hihii :D


7. Cita-cita awak ?
 = Mula-mula,  DOKTOR ,*Tapi sy takut darah,.___^^ Saya puntuka nak jadi dentist *mmg ada jugak darah, tapi, darah dia bahagian mulut je. Tapi, maybe saya akn tuka balik kut. Hikhikk :)


8. Awak orang Kelantan tulen ?
 = Ermm , ntah lahh. Abah orang Kelantan. But, Ibu saya orang Johor. Atuk saya keturunan jawa. Saya campur-campur. Taktau lahh. -,- Hihii


9. Awak suka bergambar atau photographer ?
 = Saya ? Urmm, suka bergambar 45% , dan baki 55% tu, saya serahkan kepada photograher. Sebab. saya gila kamera. Nasib baik kawan-kawan saya minat booking saya jadi photographer diaorang. Thankss supporting me  :_


10.  Awak suka layan gosip ?
 = Saya tak suka layan gosip. Kan banyak rumors yang tak betul. Tapi, telinga saya suka dengar. Makin perlahan awak cakap, makin cekap telinga saya mendengar. Beware lahh!




11. Apa perkara istimewa pernah awak buat?
 = Hahaaa. Mana ada. Tak pernah. Tapi, tangan saya pernah edit gamba, edit blog untuk saya. Nonsense je . Tapi, tak mustahil :)


12. Seseorang yang paling awak sayang selepas kedua-dua orang parents awk? Apa keistimewaan dia ?
 = Ermm, saya sayang kakak saya banyak-banyak. Dia banyak keistimewaan, dia cantik, dia pandai masak, dia baik dalam senyap, dan dia SCARYYYY ! Dan, dia special <3


13. Lagu favourite awak ?
 = Banyak. Saya paling minat lagu 'Teman Biasa - Aiman' sebab lagu tu ada kisah saya. My real story :) Tapii, kebanyakan lagu saya minat jenis ada maksud mendalam. Jiwang sikett ! Tapi, lagu islamik pun sy suka. menenangkan jiwa.




14.  Ciri-ciri lelaki idaman awak?
 = Dia memahami, cool, penyabar, tak sosial, tak HOT, beradab, tak loaded sangat, abang kepada ramai adik, hormat parents dia, engineer *maybe, romantik , ada janggut sejemput, Dan paling penting, lelaki yang boleh bawa saya ke syurga. Insyaallah :)


15. Awak paling tak suka orang yang macam mana ?
 = Saya tak suka orang yang suka memaksa. Paksaan membuatkan diri saya jadi ganas. Macam Hulk! . Tapi, kalau cakap baik-baik, Insyaallah, saya akan terimanya dengan baik. Saya tak suka orang yang sombong, penipu, suka mengata, dan tidak adil. Tapi, kalau terdesak, Insyaallah okay.


THE END :)

Ainna cakap, first-first, memang dia tanya sikit-sikit dulu. Lepas-lepas ni, dia akan tanya pulak. Hadoiii ! Ainna, Nak tanya dia balik punn, dia takde blog. Haduhh. Emang gituh ya nasibku ? Haha

Btw, kalau orang nak tanaya, apa salahnya request je terus through FB. Haduiih, kalau ada fone pun, okay ugak. Haha. Okaylahh, Goodnight.

Ainna, sayang kamu sangat-sangat :)
add more notes