<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Auwwmmm ! Quizzas :) Superb Childish Giveaway BY Fata, Nisrin and Wana.... Pardon me, friend :| Hating You Is Better ^^ Congrats Bro , Sist (s) -.- GoodLuck PMR Student(s) ! "Will you marry me ? "- Cleverbot Rahsia Menjadi Wanita Cantik Gudnite ! Thankyou my OWL friend , I'm Sick ;'(


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Aku kalah POOL :'( Thursday, December 29, 2011 Thursday, December 29, 2011 | 0 notes
" Muka aku berdendam  " Ehemmm..


Fuhhh ! Dah tak boleh ber -awak saya lah kali nih. Aku berang gila dah nii, tak boleh terima kenyataan nii. Isk..iskk.. 

Ehemm, nak jerit satu blog ! 

"Adoiiii ! Bola tak suka aku malam niii, diaorang habis merajuk ngan aku. Semalam korang okay je. Aku dah kalah dua kaliiii ! Hadoiii ! "

Entah kenapa, dengan mamat yang baru aku kenal name lepas baru tadi, yang FIRST time gaming POOL tuh,  marah aku boleh meledak sampai nak buat entry bodoh nii. Entah apa nama dia, Syimeer ? Entah, malas aku nak ingat. Bukan boleh pop-out marah aku nih.


Nah, bukti perlawanan PERSAHABATAN ngan mamat tu :=

" Aahhhh! " Bayangkanlah, semalaman tak tido semalam. Main benda ni lah. Lawan ngan orang putih mana tau. Aku level first, dia punya level 5. Bangga gilaa ah ! Tapi, taklah sampai kembang hidung an, Biasa jek lah.

Dannnnn.., pagi ni, aku sahut cabaran orang atas nuh., Aku taktau ape name real dia. Sekejap Aizat, sekejap Syimeer. Entah ape name real dia, " gua malas nak kecoh ! " Dia main terer gilaaaaaa!

Aku sedih la jugak, tapi, tak la sampai menitik air mata kan., Tu jiwang namanya. Aku sakit hatiiiiii ! You know la kan, hati ni mudah sakit. Huh! Dah la dia siap tunjuk smiley jelir yang bengap tuu. Nampak sangat kau tonyehh aku kann ? Grrrrrr.


Baiklah, untuk membela diri. Aku nak ajak AI main esok. Sejuk sikit hati nih. Huiiii ! Dia tu pandai la jugak beralah sikit ngan girl, dia baguss. *Aku puji dia berguni dahh. 

2 minit tadi, si PAKCIK JAHAT tuuu ( Syimeer @ Aizat ) dia inform.

Mende ni pun nak inform ? Takpelah. Aku redha :|

Takpelahh. Suka hatii lah. Tak kisah punn. Lelaki memang pandai main. Huh! Aku lain lahh, cue sbnar pun tak pernah sentuh.

 Memang la pernah sentuh, tapi, mainan punya barang lah. Masa aku umo 7 taon cam gitu. Abah belanja pegi Jusco. Kihkih :D Tapi, kecik habis lah. Sebesar papan nak letak telur tu. Huh! Apa pekdah aku main yang tu.

Tak berani ler nak masuk tempat Pool yang real. Walawehhh ! Aku bertudung., dan berbaju kurung. Tak sesuai nak masuk. NO ENTRY dia bagi kat aku. Huh ! Nayaaa !

 Dahlaa, 
For Mamat tuu , "Congrate laaa ! Memang awak pandai main punnn, Huh !"
Piala emas daripada saya :) Ambiklah, tak sudi,pegi baling tepi sungai tuuu. Huh!
 Dah ar ! Malas dah aku. Kbye, :P
add more notes