<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Ada Hikmahnyaa Aku boleh B :) Buat Cikguu :) My bLOG is ►Standy◄ Rindu sama mereka :( Muka budak 6 taun . bLog beRhabukk ! That guy was sooo ______________ ! :( i'm SORRY , sister ! Demam ! :( Unique ? ? ?


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
SPECIAL : wishlist ! :) Friday, June 17, 2011 Friday, June 17, 2011 | 0 notes
i. 2 . threee .. start !



Assalamualaikum .. Senyum please :) ahha 


okeyy . ni last entry untuk malam ini . so , hopefully . jadi kenyataan . from this night , promise okayy . i want toooo ..

ehem .. you all , kalau you all dah tau , senyap - senyap tauu ? noni nak bagitau yang , 

20th June is my 14th Birthday laaa :)  


jeng ! jeng ! jeng ! 

okeyy . alhamdulillah . terucap punn . btw , tq . to my BC lurve :) korang tau ape . noni ada cara nak celebrate birthday tu taun ni . with just be silent all time . 


ahha . nice kan ? noni nak tiru drama filemlahh . haha . pelikkan ? but , okeyy . nevermind laa . itu hal noni . 


no kutuk - kutuk okeyy . korang nak kutuk pun . up to youu laa . noni tak marah . *tak pasal - pasal nak berjiwang sekarang nii . hurm ,


next , korang , noni ada plan nak buat . hanya diluahkan di sini sahaja even ada orang baca , tapi , sikit jee . tapi , pembaca sekalian , *entah ada ke tidakk . eh korang , korang diam tau . shhhh ! 

first , noni nak prepare satu biji cuppicake .. haha


and let it be in front of me . and i wish to myself . "Happy Birthday " . haha . so jiwang kan ? tapi , itu dah tertulis dalam diary noni . so , hopefully jangan gagal :).. 



i will get back my happiness . become normal person . LOL ! okeyy . pergi dulu . gudbyee .. grrr !



p/s :

add more notes