<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
bLog beRhabukk ! That guy was sooo ______________ ! :( i'm SORRY , sister ! Demam ! :( Unique ? ? ? Buhbyee ;) awakk . jgn salah paham okeyy ? ! my TEARS drop ;( migrain kee ? kontest blog colourful ..


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Muka budak 6 taun . Sunday, June 5, 2011 Sunday, June 05, 2011 | 1 notes
Salam ziarah daripada belogger yang dah berhabuk ni .okey . back to the topic . mase kat sekolah hari tu , ade somenone cakap . muka noni macam budak 6 tahun . kadang - kadang , orang tu memang suka sangat - sangat .but , for me . HAMPEH ! muka tak matured . noni tak suka bersebab okey . bukannya pakai geleng kepala aje .  first , ketinggian noni . entah nak cakap macam ane . tapi , kalau beza ngan kakak , 2/3 cm tinggi kakak . ( tak jauh beza pun ) . kalau dengan fatini , nani , dan yang berkenaan , ala - ala same la . ( tergolong rendah :D *sorry ) . memang masa someone tu cakap , muka ala - ala innocent , sedo and no feeling gitu . sebab tak tau nak buat expression macam ane . kat rumah , noni share ngan kakak and family la pasal ni . unfortunately , semua kerja yang noni buat jadi ' jem ' , otak blank tiba - tiba . semua tak reti tau tak . contohnya :

my ikan goreng , - HANCUR

my roti bakar - HANGUS

my asam jawa drink - NO COMMENT

my spinach recipe - SOUR

my tugas cuci 'Baby' ( teddyBear ) - HAMPA

and banyak lagi la . kakak bukan main lagi cakap my style just like a little girl :) . Hampeh kann ? Budak kecik yang tak reti menggoreng dan sewaktu dengannya . Bukan tak reti la , malas plus plus lupa ingatan . Dah lama tak turun dapur , so , ingatan yang dulu berkekalan dan hilang dah . tak sampai hayat .

so , ada orang cakap muka ni macam budak kecik 6 tahun . kelakar tak ? ada tu orang kata perasan je . tak sama pun . memang ! definitely tak sama langsung dan 100 kali ganda perbezaan  . noni dah lama menyangkal . tapi , orang yang tak tahu tutup mulut tuu . bio je la kan ? takkan nak pergi tutup mulut dia kut . an ? tapi , bersyukur pun ada lah ! orang puji , takkan nak tolak . alhamdulillah :) sedar jugak saya ni .okeyy , so on . tutup cerita .

Noni pergi dulu . selamat malam :)

You
add more notes