<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
My bLOG is ►Standy◄ Rindu sama mereka :( Muka budak 6 taun . bLog beRhabukk ! That guy was sooo ______________ ! :( i'm SORRY , sister ! Demam ! :( Unique ? ? ? Buhbyee ;) awakk . jgn salah paham okeyy ? !


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Buat Cikguu :) Friday, June 17, 2011 Friday, June 17, 2011 | 0 notes

salam permulaan , okeyy . alhamdulillah . dapat juga noni updates ini blogg . maybe ni last time sebab tangan terasa malas . HAHA .kerek punya alasan .but , that's fact ! keep your smilee :) 


 

ni ceq nak habaq mai yang pengajar2 ceq dah pergi dah . bukan ke mana naa . back to their university je laaa :) . disebabkan diaorang ni guru praktikal yang dah cekap mendidik , noni bagi tabik spring kat depa . cikkguu !

cikguu !
haha . first teacher .

► ustazah dailatul 


SECOND :

► ustazah iffah 


THIRD

► sir hapiz 


Quite lonely now .. ntah kemana hilangnya ustazah tuu . tapi , kitaorang ada buat gathering hari Sabtu . same date ngan Perlawanan Akhir Bola Sepak Piala FA GOMO KELATE GOMO VS peteh blablabla ______ yang berlangsung malam tu *skema loklah . haha .so , aku tak dapat pergi gathering tuu . kesian kat ustazah tau tak . onlyy 9 over 28 girls je yang pergi . kalau noni , memang HAMPA tersangat sangat laaa .


memang tak tau nak cakap apa lagii . diaorang memang sporting . but , cikgu asal lagi best . kes diaorang lagi banyak pengalaman . junior teacher tuu diaorang bolehfaham la perasaan kita . perangai diaorang pun macam childish jugakk laa . so , cikgu cikgu sekalian :) ,


haaaa . tu diaa . okeyy . 

p/s : kepada yang terbabit , noni memohon seribu kemaafan jika entry yang satu ini
 agak menyinggungkan kerana noni mahu cepat . menaip punya menaip 
lajuu sangat sebab noni terlupa nak buat bende lain . Salam Sayang .
ILoveYouSoMuch ~:)

okeyy . blah duluu . Assalamualaikumm :)


add more notes