<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Buat Cikguu :) My bLOG is ►Standy◄ Rindu sama mereka :( Muka budak 6 taun . bLog beRhabukk ! That guy was sooo ______________ ! :( i'm SORRY , sister ! Demam ! :( Unique ? ? ? Buhbyee ;)


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Ada Hikmahnyaa Aku boleh B :) Friday, June 17, 2011 Friday, June 17, 2011 | 0 notes
okeyy . salam satuu Malaysiaa :)

kamuu , tau dak noni dapat B satu subject nih ! adoiyaii ! memang susah nak percaya . memang before exam tu lagi , memang siryessly noni dah ready buat muka tebal . kes malu . sebenarnya , noni tak pernah nak usaha lebih . maklumlah . budak berlagak .


And , my last practical teacher , and also my math teacher tolong bagi nasihat yang perluu kat noni . ala , bukan sebab apa pun . anak murid kelas dia mengajar jee . and , my spirit increasing laa . so , noni pun try la cerita benda sama kat students yang dah ' MELAYANG ' disebabkan result .huh ! alhamdulillah berjaya laa. Haha . 


Ibu ngan abah cakap , semua benda yang terjadi ada hikmahnya . kalau Kelantan tak boleh attack Terengganu , maybe , sebab tuhan nak uji diaorang . mungkin Allah tak nak penyokong - penyokong dan sesiapa yang terbabit terlalu gembira dan taksub dengan kemenangan ke . or , something like that . atau , itu rahsia-Nya . Noni dapat result OK ke KO kee , 



asalkan , semuanya bersih . kita perlu ada maruah . Biarpun dapat banyak mana C pun , kalau kita cuba keluar dari segala blurr yang ada . Insyaallah , perubahan mungkin berlaku .




Ustaz BA ngan Sir Math pernah cakap jugak . They said : " Kalau kita masih lagi belajar merangkak . Jangan sesekali kita cuba untuk berlari . Jika tidak , mungkin kita akan cepat jatuh .


 sakit dan terus putus asa .. and semua yang kita pernah belajar semua ni sia - sia . dan orang berilmu hendaklah mengamalkan ilmu yang dipelajarinya setiap masa supaya beroleh kebaikan " Hopefully kata - kata itu sentiasa menjadi pendorong . 


and , dengan segala hormatnya , noni dah buat perjanjian ikhlas . huh ! *ayat skema . noni buat perjajian untuk struggle dapat balik kudrat untuk struggle a's in math . noni kena dapat a's in math in last year exam , and trial 2012 and combine with PMR . Huh ! susahh derr ! but i must be strong to get all of that . kalau beribu ribu orang dapat , why i can't get it ? never make it imposible thing :) okeyy . 
salam hormat . salam keluar pi balik ke alam nyata . Selamat jalan :)
add more notes