<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
:: " never , never n be never " :: hepi - HEPI -hepi - SELAMAnya !~ BLUSHING pada malam ni ! kes BIAWAK , SINGA - MAN Seventh blog -.-


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
:: SISTER'S REUNION :: Monday, December 27, 2010 Monday, December 27, 2010 | 0 notes
17.12.2010






Aku follow sister aku pegy reunion batch die ,..


mmg xmntk permission pon ,aku pki ikot je..


mmg aku mcm tunggul kt sane










but , aku hepy sangat2.. 


tyme dok tengah mengendap member2 kakak aku ,

memang aku macam angau .. senyum sorang2 .,










but , aku wut duncare je , 


kan TABIAT aku ..aku jalan pon cam 


'catwalk ' xbetol..








memang aku sorang je memang trkluaq la 


drpd golongan diaorang . 

blushing abes .


 nk dok sorang2 , tkot pulak !


 biasa .. sbbnye aku pinky girl la tyme tu .. susah tol !

ala ,


bkn pinky terus ,


juz pink long sleeve shirt +


blue black jeans +


 tudung express with xtra sulam flowers


kaler jeans aku 

n =











+


 tudung express je la ..






gambar hiasan sahaja






memang jarang la aku campak pakai camtu ..


tapi aurat still aku jaga la


tapi , buat biase2 je ..,


aku c00L kejap.,huhu


Masa mula2 datang tu , 


memang blushing gila aku ..












nak dok sorang2 , seram aku ..,


dahla guys belambak . .


biasa ,


ramai student buat reunion ..


nasib aku kena usik oleh guy n the gang,


mase aku dok sorang2 ,


erm , diaorang kate nk dok sebelah aku ni ..


kan kosong , aku sorang je satu meja besar tu ,


terus ku cabut ..,jaga maruah beb !


ikot je kakak aku ke mana2 saja ..


naik malu gila dah la ..












awww !!






TRAGEDY IN POPULAR BOOK STORE

mase ni , aku malu sangat2..


time aku tengah otw nk dapatkan kakak aku ,


ade la boy n da gang ni ,


ade ke patut ,.. 


die maw SNAP sy punya muka n ++ laa..,


ngan


fone die ..


i think he used iphone 4








memang jantung aku 


DUP. DAP. DUP. DAP. 


gila la pic aku nak ter'save' dalam album fone dia ..,


memang diaorang punya bising


org len bole tau la ..


termasuk la aku, yang ter'sedar' jugak


first tu , aku buat derk je ..


igt dia amik gmba gf dia kat blakang aku ,


aku toleh la pelhn2 ..,


mmg aku bulat mata la ..,






SHOCKED BEB !!




orang ade , tapi nampak kecik2 je ..


meaning , aku je kat situ






lonely ....






ARGGGHHH !!! memang nak jerit je ..


terus je aku lari ..


nasib baik la akak aku tu duk dekat2 entrance tu ..


sempat la aku kejar ..,


kan geng boys tu xsmpat snap ,


apalagi , 


mengamuk la diaorang kt boy yang pgg fone tu ..,


dah diaorang bising sangat ,
boy yang hmpir snap gmba aku tu pulak , 


PLUS PLUS PLUS mengamokk ! 


ciann aku tengok !


tp takpe, 


aku selamat ,


 n 


diaorang xde dosa ..


huh !




\






ok sekian ..


aku bukan nak cita sal reunioun tu ..,


itu kakak aku punya pasal ,


tanak campur la ..


bukan batch aku ..


tanak jadi PENYIBOK je ..


or 








lastly ,


thnks for reading sampai abes ..


never forget our memory pic








..THANK YOU FOR READING ..


(^_^)("")


ta taa !!













add more notes