<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
Seventh blog -.-


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
BLUSHING pada malam ni ! kes BIAWAK , SINGA - MAN Wednesday, December 8, 2010 Wednesday, December 08, 2010 | 2 notes
malam ni , aku gila2 malu .. ngan biawak , singa - man ni . aku trperangkap ngan dia . 


BETWEEN AKU + KAKAK + BIAWAK , SINGA- MAN = MALU GILA2 . . 


bukan ape . ni sbb aku menyamar . korang tauu2 je la yg aku ni xreti menyamar jd org lain . 
aku mne la reti tipu sane , tipu sini . 
* wlaupun dah bnyk kli aku mnipu , xpenah2 pon ade yg brjya in long tyme . sbb aku trlalu kasihankan org yang aku tipu uh . itu kerja gila , 
tp ALHAMDULILLAH , tapenah2 nk sukses .kes mlm ni . mmg abes la BLUSHING!~ .aku ckp aku ni kkak akuu [ menyamar la ] , . .
 n tujuan aku just utk tnye sal cre nk download video je . kan kakak aku tu ala2 awek die .
 so , sure die jujur benar ngan kakak aku . 


CINTA LELAKI memang TULUS la katakan .


aku > eh , gno dok download video . demo key pro hal2 gonih ! buleh tolong aja ? adik kawe nih , serabuk ehh nk bendo2 gonih . kwe xreti mno ni . dio oyk dio penah tnyo bru nih . pgak , xleh2 until now . pgak , kawe xcayo . demo msti tau bab gonih ni .


B.S.-MAN > hmm . . tau la . nk tjuk gpo ?kwe buleh tulom .


ayakk . . kan tu sweetheart tristimewa .. ayakk ~ aku kutuk mamat B.S. -Man ngan kakak aku ni . mamat tu memang sejati . gila2 . .


aku > tau la budop ni . dle memo nih dio ado tulih , ' video islamik on youtube , metacafe = videosurf . * probs : xtaw nk download ' . so , as kkak mithali , nk tulum la . tau dop .


B.S.-MAN > aikk ?? pelik eh . ni kak ko adik ni ? oyak molep la . . nk main2 pulok doh .


hahahahahahahahah ! aku bengang n shock kejap .. trnganga la mulut aku ..


aku > ha ? ni sure doh kakak . xkey la adik la pulok .


huh ! nsib baik . . . .


B.S.-MAN > aik ? hk dley fb tuh gapo ?


aiyya !! musuh dah datang maa.. aku on fb ..' BERBICARA ' lah aku ngan kakak aku yg sdg berada di bandaraya bersejarah tuu .


aku > hoho . 2 in one la ktkn . xpola.. babaaii !!~


B.S.-MAN > sister , jnge memain boleh x ? nk gura teh ..


aku > ello bai , pehal ? ape ni ..


B.S.-MAN > aduhh ! bukey main bhase . mcey la xtau dio tuh gno . nk video gpo ? 


aku > hehehehe . . . takyah la . . tq bnyok2 ! tpo la . malu doh neh ~ BLUSHING !!~


B.S.-MAN > aloh la . . ikot la sapo2 pom . xyh malu eh . tau doh gno key . amik pngjrn . don't let the third tragedy happen .


aku > hoho . xsey la . ade muka lg laa . ! babaaii


B.S.-MAN > hmm . . xsey sunggoh ni ? biala . okai . babaii ugok la .. hehe


tu la citor nye .. memang kakak aku kasi ibu jari naik atas la . 


msj diterima : " BAGUSS2 ! ! buat lagi .. n off my y. m. now , budok ! !" 


dulu2 , aku memang penah menyamar jd kakak aku . dia tahu ugak la.. n dia tahu ugak yg aku ni adik kepada kakak aku .. itulah kejadian nya . TP AKU TAK PENAH SERIK !


 ITULAH AL - KISAHNYA . . . wassalam




* sori abg mamat B.S.-MAN ,kakak aku ..


* sy dah malu bang , tp sy akn coba buat lagi ! ahahaha . . .


* semoga brakhir dgn hapy ending . kuahaha !! 


babaaii !! n mlm tu , aku trus chat ngan kwn aku ..


n mamat tu wat status , dah lewat ni !! budak2 dopleh tido lewat . xbaik2 .. tido nuh ! -> ditujukan buat aku . kerna dia xsuka budak2..




                          aminn~
add more notes