<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.
hepi - HEPI -hepi - SELAMAnya !~ BLUSHING pada malam ni ! kes BIAWAK , SINGA - MAN Seventh blog -.-


Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
:: " never , never n be never " :: Friday, December 17, 2010 Friday, December 17, 2010 | 0 notes
knape la budak sorang ni trus-trusan kcau aku . bukan ape , aku serabut la . nak tanak , aku kena lyn la jugakk . pesan ade sorang tuu . aku merajuk , die pon mula la buat2 mrajuk . aku acah , die buat betul2 bendul . aku nk serang , kabar diri . aku ni prmpuan . camne hah snjata aku ? korg ade cdgn x ? kecik2 dah bincang kes suami isteri cam org dah benikah . ni pon , jodoh aku pon xtaw ngan sape dah . tyme aku ilang skit , dia mula la pi tnye kwn aku . pikir2kan smula , xksian ke die kt kwn aku tuhh ? budak tuu plak ( bkn kwn aku ) aku suh lain , dia buat lain . suh tuka gmba , dia buat profile bru . dahla gduh ngan member aku kt skola . sian la member aku tuhh . dah la taun lps punya gosip msih lgi dhamburkan ke atas muka . ni pulak kes kwn mkn kwn . aik la . . budak , klu kau bce mende ni , kau kecik atie la . sminggu xcontact . lps tuu , 


tUUtt3!!!~


' hai u . . sihat ? sori la i xcontact u lame . betuah spe jdi asben u nnti kan ? . sweetheart yg mnis ni snyum lbr kt dpn pintu . dahla sweetheart tuu caring giler . trkng ati ni . ayang dah makan lom ? kite kuar nak ? slalu ayg asyik tolak je . slagi ayg xkluar , slagi tu abg nk dduk trperap dlm bilek ni . . tanak tngok ssape dah . nk tngok ayang je . ayg chumel . mcm future sweetheart abg laa . snyum ayg tuu . cair atie abg . ayg , abg nk pesan . klu kuar . pki jubah tau ? siap ngan purdah skali . jgn pki cantik2 . jgn senyum2 . sbb , klu ayg senyum , wlupun xmekap . dah attractive dah abg tngok . ayg dah jd milik abg dah . klu ade org usha ayang nnati , abaikan . bgtau abg ek ? biar abg mrh diaorg . diaorang gila tuu . dah2 , abg pegi dulu tau . igt pesan abg ni . tau ? abang , always syg ayg .. mmuuaahh ! ni ikhlas tau . doakan abg ek  :* ? '


aku skali bls ; 


'woi ! aku xpenah mnt kt kau la mangkuk hayun . aku sihat ke , xsihat ke ok ke xok ke ,ade kau kesah ? kau only akan jwb , ' abang syg ayg buat slame2 lamenye . abg always miss ayang . mmuuaahh !! ' smpai brdiri bulu roma tengkuk aku mndgr ayt jiwang karut si mangkuk hayun macam kau oii ! eh jap2 !! sjk bila kau pegi pinang aku eh ? suh mak ayh kau pegi pantun2 dpn mak ayh aku . smbil2 tu bwk hntrn skali eh ? xde kan ? so , jgn ssng je kau ckp yg aku ni dh jdi milik kau slagi cincin x brtaut di jari manis aku ni ek ? ikot suka atie aku la kuar nk mekap tebal spuloh inchi kaa , xnak pakai jubah n purdah kaa , nk snyum kaa , itu suka atie aku la . . oii ! ! aku lupa psl kau nk ajk aku kuar tuu . . aku nk tnye kau skit . kau tapenah blaja agama ka ? Quran sndiri ckp , prmpuan itu aurat . sahkan lagi aku nk kuar umah n jumpa kau naik moto kau bonceng , n org dok kate sini sana la . n kau tilik muka aku . order menu sjnis je n 1 set je . kau suap aku , aku suap kau . kaki kau brtaut kt kaki aku . hissyy ~ ! ! sori la . .itu BERZINA ok ? n aku nk kau thu yang CINTA aku HANYA untuk FUTURE ASBEN n JODOH aku je . aku tanak share ngan sape2 dah . ok ? ada paham ? Assalamua'laikum '


Huh! Puas giler atie aku .. 


BERSAMBUNG..

Labels: ,

add more notes