<body>
Hello dude.
You've visited to nonistories.blogspot.com.
Click follow to read the latest updates about her blog!
It will appear right in your blogger dashboard.

Navigations is on top of the post.
Best viewed in Google Chrome.
My personal site.
You are not allowed to right-click on my page!
online

Noni.
Girl with weird attitude.
| |

Shout with me.
Leave your message here. Foul language are not allowed here and no spamming too. Be aware~! CHATBOX HERE

Memories of mine.



Disclaimer.
Everything which found here is belongs to the Author Of This Blog, MaryChee. No copy paste or grabbing any stuff from here unless you get the permission from her.
It would be an idiot's job if you rip bits and bits of her layout without her prior notice.
Seventh blog -.- Saturday, November 27, 2010 Saturday, November 27, 2010 | 0 notes


seven .. seven .. seven .. ;)



Orang selalu kate ,

 hidop ni susah ,. tp , kdg2 , ssusah mne hal yg kita lkukan tu ,
 selagi tu kita akn berjaya , memang jenis aku la suka simpan problems aku sndiri .

 aku penah ckp kt someone tuu " alah , senang je nak simpan problem kte ni. , simpan n lama2, die akn ilg bgitu je. 
tpkan,

 aku sndiri yg mrsakan pressure tuu.. impress jugak laa kkadang . dan ia sndiri buat aku sdr camne diri aku sbnrnye .

 aku menangis , merayu ,ketawa , merajuk , mengumpat n other2 , in my heart only ..HUHU . cian kan ?

n then , 

klu stress , aku dah belaja nk jauhkan diri . bukan ape , aku juz tkot sumonee yg dkt ngan aku tu 

'CEDERA' je .

 well ! biasanya , aku akan cubit dia untuk lps geram .. until , aku abes geram .. really terok kann ? tp , aku mmg taley nk elak dah , ! kdg2 , org tu akn merajuk , skit ati , n huh ! 

' TANAK KAWAN DAH ! ' tp kan , sumtyme , diri aku yg ' GILA' .. sbb stress yg teramatt !! 

so , ditempatkanlhh aku kt Hospital Tanjung Rambutan atau nme femes die , HOSPITAL BAHAGIA .

So , i tmau trlalu bahagia kes stress ..never mind .. tp klu dok
senyum sorang2 ,
 eeii ! ! NGERI ! ! .

 . tanak2 . . dulukan , mse kt skolah ,aku slalu je senyum sengsorg . . . sampai kwn aku tanya . " awk nmpak lmbaga ehhh ? mne dia ? sy nk tngokk ! tntu dia tgh senyum kt awk kan ? " HIHO :XX

 . . tp , sbnrnye aku tgh pikirkan sweet-heart aku 

. . ehhh , sweet-memory laa ! kenangan dulu yg seronok . . ahaha , ok la . aku nk blah dulu la . nnti aku kena daftar kt T. R. 

pulakk nnti kang .senyum n ckp ngan ap top ni . tanak2 .
ok e, selamat tinggal diriku !

  (^_^)-  buhbye -

add more notes